2777
2789
عنوان

حالم بده

76 بازدید | 6 پست

لعنت به زندگی باردارم حساس شدم به کوچیکترین حرفی ورفتاری ولی هیچکی درکم نمیکنه باهام دعوا میکنن بهم حرف میزنن نمیگن بارداره هورموناش قاطی میکنن اومدم مسافرت خونه مامانم درحدی حرصم میدن هم خودش هم شوهرم دیروز میخاستم قرص بخورم خودمو راحت کنم چرا بعضیا درک ندارن کاش بمیرم بچمم اذیتم میکنه بیشتر عصبی میشم😔

از چیزا و کسایی ک باعث میش عصبی بشی دوری کن 

واسه رسیدن به عشقم یه صلوات برام میفرستی💜اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم❤ یاابوالفضل العباس(❤)                                     #A❤   وا خیالت بی خیالم تونه دارم سی روز تنگ💝   هونمونم هونمونم جانشین کل دودمونم❤   درد پیری ها د رمو جونیمو میره و دو  بیا وا یک و سر بوریم ای عشقه تا روز پیری  مری چی گم کردمه وقتی یه روز د مه دیری         
از چیزا و کسایی ک باعث میش عصبی بشی دوری کن 

من خودم اعصابم ضعیفه تیروییدم دارم ازقبل کلا نرمال نیستم توشهرغریبم ازدواج کردم همیشه تنها بودم اینا باعث شدن افسرده بشم حالا اومدم اینجا بهم پیله میکنن اصلا نمیگن بارداره این

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم اعصابم ضعیفه تیروییدم دارم ازقبل کلا نرمال نیستم توشهرغریبم ازدواج کردم همیشه تنها بودم اینا ...

تو جمی ک اذیت میشی نرو ب خودت استراحت بده زیاد خودتو درگیر حرفو مسائل نکن 

واسه رسیدن به عشقم یه صلوات برام میفرستی💜اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم❤ یاابوالفضل العباس(❤)                                     #A❤   وا خیالت بی خیالم تونه دارم سی روز تنگ💝   هونمونم هونمونم جانشین کل دودمونم❤   درد پیری ها د رمو جونیمو میره و دو  بیا وا یک و سر بوریم ای عشقه تا روز پیری  مری چی گم کردمه وقتی یه روز د مه دیری         
تو جمی ک اذیت میشی نرو ب خودت استراحت بده زیاد خودتو درگیر حرفو مسائل نکن 

دلم توجه میخاد از سمت بقیه ولی هیچی درحدی که بهم میگن تو یه عذابی رو سر ما هوار شدی بمیری 

دلم توجه میخاد از سمت بقیه ولی هیچی درحدی که بهم میگن تو یه عذابی رو سر ما هوار شدی بمیری 

باهاشون خوب برخورد کن زیاد دواو جربحث نکن باشون 

با شوهرتو خونوادت دردو دل کن بگو دست خودم نیست منم دلم نمیاد اینجوری کنم نیاز ب توجه و کمکتون دارم