واسه رسیدن به عشقم یه صلوات برام میفرستی💜اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم❤ یاابوالفضل العباس(❤) #A❤ وا خیالت بی خیالم تونه دارم سی روز تنگ💝هونمونم هونمونم جانشین کل دودمونم❤درد پیری ها د رمو جونیمو میره و دوبیا وا یک و سر بوریم ای عشقه تا روز پیریمری چی گم کردمه وقتی یه روز د مه دیری
من خودم اعصابم ضعیفه تیروییدم دارم ازقبل کلا نرمال نیستم توشهرغریبم ازدواج کردم همیشه تنها بودم اینا ...
تو جمی ک اذیت میشی نرو ب خودت استراحت بده زیاد خودتو درگیر حرفو مسائل نکن
واسه رسیدن به عشقم یه صلوات برام میفرستی💜اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم❤ یاابوالفضل العباس(❤) #A❤ وا خیالت بی خیالم تونه دارم سی روز تنگ💝هونمونم هونمونم جانشین کل دودمونم❤درد پیری ها د رمو جونیمو میره و دوبیا وا یک و سر بوریم ای عشقه تا روز پیریمری چی گم کردمه وقتی یه روز د مه دیری
دلم توجه میخاد از سمت بقیه ولی هیچی درحدی که بهم میگن تو یه عذابی رو سر ما هوار شدی بمیری
باهاشون خوب برخورد کن زیاد دواو جربحث نکن باشون
با شوهرتو خونوادت دردو دل کن بگو دست خودم نیست منم دلم نمیاد اینجوری کنم نیاز ب توجه و کمکتون دارم