2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همش انلاینم ولی خیانت نمیکنم یه سره تو نینی سایت پلاسم😂

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
شوهرم ک اصلا سابقه نداره تا این وقت شب بیدار باشه همش انلاین میشه و میره نمیدونم چشه

برنامه   ای چیزی سرگرم کننده نداره ؟

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
شوهرم ک اصلا سابقه نداره تا این وقت شب بیدار باشه همش انلاین میشه و میره نمیدونم چشه

تجربه ب من ثابت کرده حس زن دروغ نمیگه

برای احتیاط کمی زیر نظر بگیرش ایشالله ک حست غلطه

ولی قبل پیگیر شدن ب این فک کن اگه خدایی نکرده چیزی بود قراره چیکار کنی

خدایا ب دلامون آرامش بده
قبلا هم همین حسو داشتم ولی همش غلط از اب در اومد این بار نمیدونم چیکارکنم

ایشالله اشتباه فک میکنی

اگه باهاش راحتی میتونی ازش بپرسی از طرز حرف زدنش میتونی بفهمی داره میپیچونه یا نه

خدایا ب دلامون آرامش بده
ایشالله اشتباه فک میکنی اگه باهاش راحتی میتونی ازش بپرسی از طرز حرف زدنش میتونی بفهمی داره میپیچونه ...

راحت ک ن زیاد

چوک قبلا همین شکارو داشتم و تاماطلاق رفتیم اگ باز مطرح کنم دعوامیکنه 

همش میگ بزار کنار شکاتو زندگیمونو خراب نکن و... 

همینارو میگه

بازی یکی دوتا داره ولی نمیدونم حذف کرده یا ن روبیکا و تل داره  اینستا نمیره زیاد واتشم حذف کر ...

ببین بازی ها انلاینن یا افلاین 

یکی دوبار امتحانش کن مثلا دیدی انلاینه پیام بده چه عجیب تا این موقع شب بیداری 

ببین زود سین میزنه یا نه تو تل پیام بده اگه زود سین خورد مشخصه تو تل بوده تو روبیکا پیام بده ببین زود میبینه یا نه اگر دیدی زود دید جواب سر بالا داد یا دستپاچه شد اون موقع زیر نظر بذارش