2777
2789
عنوان

داداشم قهره

362 بازدید | 16 پست

سلام بچها خوبید من دوتا داداش دارم یکی ازدواج اونیکی مونده بزرگن ازم ۱۴ سال با اولی با دومیم ۱۲ سال تفاوت سنی دارم بعد من ۱۹ سالنه بچهاا داداش،بزرگم قهر کرده سر اینکه من خونم همش مامان بابامو کوکک میکنم دوتا برادر افتادن به جونم هر چی میشه پامو میکشن وسط ک اره یه دختر به دوتا پسر جلوتره و ایما منم فقط کار بانکی بابام انجام میدم گاهیی کارت بابامم گه گاهی دستمه بیرون برم اینا هر چیم میخرم تیکه میندازه ک اره خوب میخری ملشالله همش در خریدی الان سر یچیزایی دعوامون شد داداشم منو فحش داد زنشم شنیو بعد زنش بابام رفتن الان دوماهه قهریم میترسم بچهاا بخوان بلایی سرم بیارن همش،به بابام مامانم میگ شما دختر بین هستین در حالی ک اینطور نیست منم حقی دارم تو خونه از حقم میگم اگ مخالف باشم ولی چون باب میل اونا نیست من شدم ادم بد حالا چیکار کنم بچهاا حرف بزنم یا نه همش زور میگن منم دین بچه نیستم زیر بار حرف زور برم نمیتونم من دیگ بزرگ شدم همش،میخوان منو شوهر بدن برم از رستم راحت شن خدا بالای سر میبینه من کاری به کسی ندارم فقط پیش مامانمو بابام زندگی میکنم اونم چون هنوز مجردم ...‌ 

داداشت حسودن و اصلا خوبتو نمیخوان هر چه زودتر ازشون دوری کن خیل یاروم ازشون وور شو اینا تا اخر عمر بهت حسودی میکنن وودرست نمیشن هر چقدرم موفق تر بشی بیشتر بهت حسودی میکنن و بدجنسی 

فقط هوای پدرو مادرت بگیر و اصلا خونه داداشت تنها نرو بگن اینو گفتی اونوگفتی با پدر مادرت برو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب داداش شمامستقل شده بازنش به کارت بابا شما چیکاردارن 

پدرتون باید بگه من پیام ها برام میاد و به دخترم اعتماد دارم وکارهام راانجام میده

درضمن دلیل نداره جلو بقیه بگی چی میخرید 

بعد بااین بردروزن برادر هرکی بیادخواستگاریت فرارمیکنه دوتا حرف پشتت بگن همین که بگن میان دوتابرادررابهم زده دیگه تمامه

ب نظر من زیاد دهن ب دهنشون نزار بیشتر اوقات سکوت کن ت بحثی ک تهش اعصاب خوردیه و فقط اعصابت خورد میشه و تمام تلاشت و بکن ک داداشت باهات خوب شه بلاخره هرکی مهره خودشو داره دیه اگه دیدی م واقعا کار از کار گذشته دیه مهم نباشه برات اما خوب بازم خوبه خانوادت کنارت باشن و اینکه نزار زیاد روتون ب روی هم باز بشه مخصوصا جلو زن داداشت 

عزیزم به خاطر اینکه بردارهای بزرگ تر تون با سختی نسبت به شما بزرگ شدن و مخارج دست پدرتون بوده ولی الان شما راحتر خرج میکنید حسادت می‌کنند، تنها راهش اینه شما جلوشون نشون ندید که به شما نسبت به گذشته بردار تون بیشتر بها میدن، مثلا کارت به کارت کردن رو جلوشون انجام ندید، باخبر نشن که شما چیزخاصی خریدید 

خب داداش شمامستقل شده بازنش به کارت بابا شما چیکاردارن  پدرتون باید بگه من پیام ها برام میاد و ...

نمیفهمه هنوز فکرش به خونه ای هست ک ما توش هستیم همش براش نقشه میکسه ک خووشو بیاره اینجا مامانم مخالف بود منم مخالف بودم نمیتونیم واقعا تجربه های،اینو اون دیدیم سر این بود دعوامون ....عید منو یجور رفتار کرد ادم نیستم منم رو بوسی نکردن من دیگه داداشام برام نیستن نمیخواجشون تکو تنها ....بابام اسمس داره حواسش،هست ولی میگن چرا کارت میدی زمان ما کارت نبود برا دخترت کلی،پول تو کارت میدی حیف کنه 

عزیزم به خاطر اینکه بردارهای بزرگ تر تون با سختی نسبت به شما بزرگ شدن و مخارج دست پدرتون بوده ولی ال ...

مگه دزدی میکنم اخه.... داداشم چقد وسایل میخره به زنش،و خونش،من میگم چرا خریدی من از بابام پول نگیرم پس از کی بگیرم اخه ...‌ زورم میاد بخدا همش،تو دعوام 

ب نظر من زیاد دهن ب دهنشون نزار بیشتر اوقات سکوت کن ت بحثی ک تهش اعصاب خوردیه و فقط اعصابت خورد میشه ...

ولی نمیشه اونا پای منو میکشن وسط حتا میگن تو ازدواج کردی شوهرت حق نداره بیاد ارامشمو بهم میزنه 

ولی نمیشه اونا پای منو میکشن وسط حتا میگن تو ازدواج کردی شوهرت حق نداره بیاد ارامشمو بهم میزنه 

ببین خیلی بیخوده حرفشون در حدی ک درک نمکنم🤣 مگه داداشت زن نگرفتی آرامش چی شوهرت ت بغل داداشت ک نمیخوابه

مگه دزدی میکنم اخه.... داداشم چقد وسایل میخره به زنش،و خونش،من میگم چرا خریدی من از بابام پول نگیرم ...

عزیزم من نمیگم دزدی کردی که،،،،، حرف من اینه برادرت  نمی تونه تحمل کنه تفاوت ها رو، میزان خرج کردن شما رو با گذشته خودش مقایسه میکنه، منم راهکار دادم بهت که زیاد جلوش نشون نده که خرج میکنی، وگرنه نوش جونت مالِ باباتِ کی گفته خرج نکنی

عزیزم من نمیگم دزدی کردی که،،،،، حرف من اینه برادرت  نمی تونه تحمل کنه تفاوت ها رو، میزان خرج ک ...

اره عزیزم الان متوجه شدم .‌‌... کلا چشم ندارن یچیزیو ببین تا چیزی میکنم میگن اره با دختر خالت جور شدی فلان بهمان ناراحتم میکنن همین ک میبینن ناردحتم خوشحال میشن خودشون ۲۴ بیروننا ولی به اون یه ذره بیرون رفتنمم شاکین ...