لیلی۱۵۱۸ مدیر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 عنوان دلم گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 51 پست دلم گرفته خسته ام از این دنیا دلم شکسته از خدا و امام حسین💔😭😭😭😭😭😭😭😭 داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 1402/01/09 | 00:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 اگه وقت داشتید تاپیکام رو بخونید . بله چشم 😭😭😭😭😭 داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
_امیرعلی3_ عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 492 بله چشم 😭😭😭😭😭 فَإِنَّ مَعَ الْعُسرِ یُسراًبه یقین با (هر) سختى آسانى است. سوره انشراح آیه 5ممنونم .
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 سرطان چی داشتن؟ خون😭😭😭😭😭😭😭😭 داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 فَإِنَّ مَعَ الْعُسرِ یُسراً به یقین با (هر) سختى آسانى است. سوره انشراح آیه 5 ممنونم . چقدر آروم بخشه داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
_امیرعلی3_ عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 492 چقدر آروم بخشه بله ودرسوره لیل میفرماید:هرکسی وعده های خوب خدارا باورکندتوفیقش میدهیم تاآسان زندگی کندوهرکسی وعده های خوب خدارا دروغ بداندرهایش میکنیم تاسخت زندگی کندیعنی وقتی میگه بعدازهرسختی آسانی هست یعنی حتما هست
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 بله ودرسوره لیل میفرماید:هرکسی وعده های خوب خدارا باورکندتوفیقش میدهیم تاآسان زندگی کندوهرکسی وعده ه ... 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
آلبالوو۱ عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 4410 لیلی بهتری؟ آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 لیلی بهتری؟ نه داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
آلبالوو۱ عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 4410 نه 😞😞😞😞😞همش تو فکرتم ناراحتم واست ای کاش کاری ازم برمیومد آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 😞😞😞😞😞همش تو فکرتم ناراحتم واست ای کاش کاری ازم برمیومد مرسی عزیزم بهم فکر نکن فراموشم کن داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
آلبالوو۱ عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 4410 مرسی عزیزم بهم فکر نکن فراموشم کن خدا بهت صبر بده انشالله آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 خدا بهت صبر بده انشالله نمیده صبر نمیده باهام قهر کرده فراموش کرده لیلی رو 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
آلبالوو۱ عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 4410 اگه دوس داشتی شمارتو بده تو پی وی که بهت زنگ بزنم فردا باهم حرف بزنیم آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭