farnazsss مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 914 عنوان مامانا کممممک 65 بازدید | 7 پست چندروزه پسرم تاخوابش میبره تندتند ازخواب میپره گاهی یکم دستاش میلرزه. قبلنهااینجورمیشدمیبردم روسرش دعامیخوندن فوری خوب میشد دیروز بردم اما بازم همونطوره خیلی زیاداسترس دارم قران زیرسرش گذاشتم ایت الکرسی میخونم حتی قران صوتی گذاشتم براش. اماهمونطوره خیلی میترسم توروخدا راهی بلدین دارم سکته میکنم 1402/01/09 | 00:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
farnazsss مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 914 بچه منم چند ماه اول بدنیا اومدنش اینجوری بود کم کم بهتر شد اخه من ۱۰ماهش تموم شده نوزادنیست
farnazsss مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 914 چراتاپیکهای چرت وپرت صدنفرمیریزن امامسائل مهم اصلاتوجه نمیشه بهش. اینجاقبلا سایت مامانابود مثلا
sabaaaaaaa67 عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 666 در طول روز از چیزی نمیترسه؟ با مامانای قدیمی یا دکتر مشورت کندر طول روز هم تنهاش نذار شاید ترس و استرسش زیاده. از هیچی هم نترسونش مثل لولو و ...
farnazsss مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 914 در طول روز از چیزی نمیترسه؟ با مامانای قدیمی یا دکتر مشورت کن در طول روز هم تنهاش نذار شاید ترس و ا ... اصلاتنهاش نمیذارم میگن ترسیده براش دعابگیر ازهیچیم نترسوندمش خودش ازهرصدای بلندی میترسه حتی عطسه بلندکنی میپره ازجاش. دیگه موندم چکارش کنم
sabaaaaaaa67 عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 666 اصلاتنهاش نمیذارم میگن ترسیده براش دعابگیر ازهیچیم نترسوندمش خودش ازهرصدای بلندی میترسه حتی عطسه بلن ... ان شاالله بهتر بشه. بالای سرش وقت خواب، آیت الکرسی و چهار قل بخون، اگه حال داشتی با وضو بهش شیر بده
farnazsss مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 914 ان شاالله بهتر بشه. بالای سرش وقت خواب، آیت الکرسی و چهار قل بخون، اگه حال داشتی با وضو بهش شیر بده انقدقران خوندم خسته شدم حتی قران رو روشن میکنم گمی بهتره گاهی زیادمیشه غروب میبرم پیش یه سیدی توشهرمونه همیشه بردم خوب بوده