2777
2789
عنوان

مامانا کممممک

65 بازدید | 7 پست

چندروزه پسرم تاخوابش میبره تندتند ازخواب میپره  گاهی یکم دستاش میلرزه. قبلنهااینجورمیشدمیبردم روسرش دعامیخوندن فوری خوب میشد دیروز بردم اما بازم همونطوره خیلی زیاداسترس دارم قران زیرسرش گذاشتم ایت الکرسی میخونم  حتی قران صوتی گذاشتم براش. اماهمونطوره خیلی میترسم توروخدا راهی بلدین دارم سکته میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در طول روز از چیزی نمیترسه؟ با مامانای قدیمی یا دکتر مشورت کن در طول روز هم تنهاش نذار شاید ترس و ا ...

اصلاتنهاش نمیذارم میگن ترسیده براش دعابگیر ازهیچیم نترسوندمش خودش ازهرصدای بلندی میترسه حتی عطسه بلندکنی میپره ازجاش. دیگه موندم چکارش کنم

اصلاتنهاش نمیذارم میگن ترسیده براش دعابگیر ازهیچیم نترسوندمش خودش ازهرصدای بلندی میترسه حتی عطسه بلن ...

ان شاالله بهتر بشه. بالای سرش وقت خواب، آیت الکرسی و چهار قل بخون، اگه حال داشتی با وضو بهش شیر بده

ان شاالله بهتر بشه. بالای سرش وقت خواب، آیت الکرسی و چهار قل بخون، اگه حال داشتی با وضو بهش شیر بده

انقدقران خوندم خسته شدم حتی قران رو روشن میکنم گمی بهتره گاهی زیادمیشه غروب میبرم پیش یه سیدی توشهرمونه همیشه بردم خوب بوده