2777
2789
عنوان

دختر مردم

197 بازدید | 9 پست

دختر مردم نه از سر راه پیدا شده نه معطل پسر شما بوده. ظلم کردن به کسی که جز خدا یاوری نداره زندگی تونو به خاک سیاه مینشونه. دختر مردم عزیز یه خانوادس. نه کلفته نه نوکره. از خدا بترسید و بهش ظلم نکنید.دخترمردم با هزار امید اومده تا چراغ خونه پسرتونو روشن نگهداره. اگه بهش ظلم کنید چراغ خونه تون خاموش میشه. دختر مردم هیچی کمتر از دختر شما نداره پس یه بوم و دو هوا نباشید. خدا میبینه خدا نمیبخشه... خدا نمیگذره... از حق دختر مردم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخخخخ که من چقدر منتظر اون روزیم که خدا جواب کارایی که با من کردنو بهشون بده.اون روز عیدِ منه

به قلبم معذرت خواهی بسیاری بدهکارم؛بخاطرتمامی روزهایی که.....گرفت،شکست،تنگ شد.....وکاری از دست من برنمی امد ...  
منتظر نباش خودتو تغییر بده منتظر دست کسی نباش خودت پاشو

از اون روزا چند سال گذشته منم تغییر کردم،بزرگ شدم دیگه نمیتونن بهم زور بگن و کاری باهام کنن.ولی وقتی یادِ گذشته می افتم اون خاطرات تلخ دلمو میسوزونن.خدا سر دخترشون بیاره...من که نمیگذرم خدا هم نگذره.بهشت و جهنم همین دنیاست.....

به قلبم معذرت خواهی بسیاری بدهکارم؛بخاطرتمامی روزهایی که.....گرفت،شکست،تنگ شد.....وکاری از دست من برنمی امد ...