2777
2789
حیف خانوادش دیشب اومدن چقد احترام گذاشتم،حالا چی کار کنم؟

هیچی فقط بهش بگو از فردا میبینی چطور میشم آینه مقابلت هرکارری بکنی همونکارو میکنم تا بفهمی فقط خودت بلد نیستی منم بلدم همینو بگو هرکاری کرد عینشو بکن اصلا ترس نشون نده دستش بهت خورد خواست بزنتت زنگ‌بزن ۱۱۰ 

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی فقط بهش بگو از فردا میبینی چطور میشم آینه مقابلت هرکارری بکنی همونکارو میکنم تا بفهمی فقط خودت ...

میگه با خانوادت رفت و آمد نمیکنم،منم بگم با خانواده تو رفت و آمد نمیکنم؟

خسته ترینم
اینجورآدماخودشون پشمشونم نیست اطرافیانوعذاب میدن وعصبی میکنن.بایدعین خودش باش اینجوری یه خورده تحملت ...

خیلی خستم،هی میگه مادرت این کار و کرد پدرت این کارو کرد

خسته ترینم
میگه با خانوادت رفت و آمد نمیکنم،منم بگم با خانواده تو رفت و آمد نمیکنم؟

اره بگو نکن خانواده من محتاج تو نیستن....ببین وا نده شوهر منم گف رفت امد نمیکنم گفتم نکن یمدت نرفتم خونشون ادم شد 

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
اره بگو نکن خانواده من محتاج تو نیستن....ببین وا نده شوهر منم گف رفت امد نمیکنم گفتم نکن یمدت نرفتم ...

خونه مادر شوهرت نرفتی؟اگه من نرم بچمو میبره منم دلم طاقت نمیاره بچم بدون من بره چی کار کنم؟

خسته ترینم
بگواز*ون خونوادم بخورانقدتاسیربشی😂😂

خاک بر سر بی لیاقتش،خانواده من انقد به ما خوبی میکنن،یه درصد اون خوبیم خانواده خودش نمیکنن بدبخت عقده ای شده

خسته ترینم
خیلی خستم،هی میگه مادرت این کار و کرد پدرت این کارو کرد

شوهر منه انگار شوهرمنم خیلی طلبکار بود مادرم هیچ کاری جز احترام بهش نکرده برگشت گف‌مادرت ازمن خوشش نمیاد به مادرم‌گف از من انتظار نداشته باش دگ نمیام خونت مامانمم گف نیا من دعوت نامه نفرستادم برات بیای خونم خیلی دعوای بزرگی شد ولی خلاصه یاد گرفت‌دگ گنده تر از دهنش حرف نزنه الان خودش میگه بریم خونه مادرت اصلا من نمیگم به خانوادتم بگو اصلا محلش نزارن اصلا محبتم نکنن چون الان میگه وظیفست پررو شده

شوهر منه انگار شوهرمنم خیلی طلبکار بود مادرم هیچ کاری جز احترام بهش نکرده برگشت گف‌مادرت ازمن خوشش ن ...

اره به خدا خانواده من جلوش دلا و راست میشن جو گیر شده،تو روی مادر من میگه من دیگه خونتون نمیام،منم فقط گریه میکنم کاری از دستم برنمیاد،هی بهش میگن بیا خونه ما اونم ناز میکنه نمیاد

خسته ترینم
خونه مادر شوهرت نرفتی؟اگه من نرم بچمو میبره منم دلم طاقت نمیاره بچم بدون من بره چی کار کنم؟

من مادرشوهرم فوت شده گلم خونمون دو طبقست برادراش پایین ما زندگی میکنن وقتی میره میگه بیاباهم بریم من نمیرم میگم نمیام با اصرار و التماس میبرتم...چون هرسری من میرفتم خونه مادرم از سرکار ک برمیگشت میومد دنبالم اصلا نمیومد خونه مادرم خستگیو بهونه میکرد ولی همین ک میرسیدم خونه بدو بدو میرفت پیش برادراش منم دگ الان بزور خودش میرم مث خودش رفتار میکنم بفهمه چقد کارش زشته بعدشم بچت رو بزار ببره مادربزرگ‌پدربزرگشن بزار پدر مادرشم بگن چرا زنت نمیاد اونوقت خودش جواب بده بگه خونه پدر مادرش نمیرم براهمین نمیاد😏