مث آدم بگو یکبار دگ به خانوادم توهین کنی هرچی لایق خودت و خانوادته بارت میکنم تو اینجور موارد شخصیت کیلو چنده دقیقا آینه مقابل طرف باید بشی دوتا گف چهارتا بگو بزا بفهمه توام زبون داری
تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
بعضی وقتا لازمه عین طرف مقابلت حالاهرچقدم بی شخصیت باشه رفتارکنی هرکاراون میکنه توام مثل اون باخانوادش کن تالی به شکایت وانتقادواکردبگوحالاچه حسی داری مثل خودت شدم
اگه اهمیت ندم که فک میکنه کار درستی کرده باز ادامه میده
اشتباهت همینه عزیزم مگه ماها به کاری که درسته بی تقاوتیم؟! بخای کل کل کنی بیشتر از اون خودت اسیب میبینی ! چون مدام در حال پیدا کردن جوابی برا بی شعوریش مگه تو هم مثل اون بیشعوری نمیدونی توهین به خانواده از ضعف اون فرده تو قدرتش
کامنت منو هرجا دیدی لایک کن حال کنم با تشکرات فراوون
امشب بابام اومد خونمون اصلا با بابام یه کلمه حرف نزده،این کار زشت نیست؟میگه تو زیادی حساسی من کاری ن ...
بگو باشه بزار خانوادش بیاد آدم حسابشون نکن وقتی چیزی گف بگو تو زیادی حساسی😒😒😒بخدا من جات بودم به غلط کردن مینداختمش هرکاری میکنه مث خودش باش نزارررر پررو بشه
تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
یهو جلو خانوادش بهم میگه چیه طلب داری این جوری میکنی
اصلا جوابشم نده اون میخاد با این کار تورو بترسونه به هیچ وجه محل خانوادش نزار اینجوری یاد میگیره مث ادم برخورد کنه
گردن نمیگیره میگه تو زیادی حساسی،میگه با خواهرت رفت و آمد نمیکنم،با خانوادت رفت و آمد نمیکنم،خانواده من انقد به ما محبت میکنن میگه همش وظیفشون،یه تشکر نمیکنه انگار طلب داره