2777
2789

دختر خاله ی ده سالم به تازگی طرفدار این گروه شده بعد گویا بعد از چک کردن گوشیش متوجه شدن داخل گوگل و اپ های مختلفی مطالب غیر اخلاقی ای راجب این گروه خونده به اسم وانشات و فن فیک که رابطه جنسی و مطالب +۱۸ زیاد داشته..ما همه نگرانیم لطفاً هر چیزی که میدونید بگید و حواستون به بچه ها باشه یه وقت درگیر بلوغ زودرس نشن

دختری با علاقه ای از جنس متفاوت...🌈:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم اپنا فقط خوانندن ولی یسری بچه ۱۰ ،۱۲ ساله میان چیزای ناجور مینوسین راجبشون ک ساخته ذهن خودشونه ‌

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️

یه گروه موزیک پاپ کره ای که از هفت تا پسر که به ظاهر خیلی کیوت و گوگولی ان و حرفای انگیزشی و خوب میزنن تشکیل شده که خیلی برای تینیجر ها جذابه و دوسش دارن

من چیز بدی ازشون ندیدم یه سری شایعه بود یا واقعیت نمیدونم میگفتن همجنسگرا هستن و حمایت میکنن (صحت این مطلب رو نمیدونم )

خودم طرفدار این گروه نیستم ولی کاری هم ندارم باهاشون بالاخره سلیقه ها متفاوته 

✨دختری از نسل کوروش🌥️✨
عزیزم من خودم آرمیم این چیزایی ک واسه این پسرا میسازن فیکننننن

آخه چرا باید همچین چیزایی بسازن؟ مگه نمیدونن نوجوونا و بچه ها ممکنه اینارو بخونن؟ این بچه رو بردیم مشاوره بخاطرش

من خودم قبلا درگیر کیپاپ بودم و یه سری مزخرفات خوندم💀

تاثیر منفی رو که میذاره صدرصد

اگه خودش از راه به در نشه، ته تهش توهمی میشه😂 و خب ذهنش خیلی درگیر مسائل جنسی میشه که خوب نیست

من خیلی زود ازش فاصله گرفتم چون میدیدم برام مضره

ذهنش رو درگیر سمت مثبت کیپاپ کنید مثل تمرین بدنسازی، رقص، ورزش و ...

باهاش شبیه مجرم‌ها رفتار نکنید که از همتون فاصله بگیره یا زده بشه. طرفدارای کیپاپ خیلی زود بهشون برمیخوره و تعصبی‌ میشن بعضیاشون...

حال و هوای دوران نوجوانی هم یه طرف...

امیدوارم بتونید همراهیش کنید تا آسیب نبینه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

چرا باید نت زیر دست بچه ده ساله باشه ؟

هر کسی خانوادش یه جورین عزیز دلم و عقاید خودشونو دارن. خاله ی من خیلی مواظبشه مدام چکش میکنه خودشم خیلی بچه ی آروم و معصومیه من‌ نمی‌دونم چرا همچین فاجعه ای شد 

خدالعنت کنه این کلاس های مجازی رو خالم نمی‌خواست براش بگیره مجبور شد 

عزیزم خالت میتونست گوشی رو تایم کلاس بده خودشم کنارش بشینه اگرم شاغله محدودیت میذاشت برای گوشی مرورگرشم پاک میکرد کوتاهی کرده 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

من خودم قبلا درگیر کیپاپ بودم و یه سری مزخرفات خوندم💀 تاثیر منفی رو که میذاره صدرصد  اگه خود ...

خدایا خودت بخیر کن.... ما همون نگران این بچه شدیم اصلا چند روزه خواب به چشمامون نیومده

عزیزم خالت میتونست گوشی رو تایم کلاس بده خودشم کنارش بشینه اگرم شاغله محدودیت میذاشت برای گوشی مرورگ ...

خالم خیلی حساسه گلم...همه ی زندگیشو وقف این بچه کرده بعد این دخترمون خیلی مظلومه اصلا یه بچه ی مودب و با شخصیتی بود هیچکس ازش انتظار نداشت

خدایا خودت بخیر کن.... ما همون نگران این بچه شدیم اصلا چند روزه خواب به چشمامون نیومده

اتفاق بد و فاجعه‌ای نیست

یعنی مثلا اینطور تصور نکنید که طرفدار بازیگرای پ.و.رن شده یا چی 

بچه‌ها از اینکه گروهی طرفدار خواننده‌ها باشن لذت میبرن 

شخصیتی که از اون خواننده‌ها به نمایش گذاشته میشه هم عالی و بی‌نقصه، بخاطر همینه که جذبشون میشن. اصلا این طور نیست که اونا بیان تبلیغ رابطه نامشروع و ... بکنن. 

اتفاقا خیلی تحت کنترل و دارای چهارچوبن (خیلی خیلی بیشتر از هنرمندای غربی)

این داستان‌ها فقط چون یه سری طرفدارا کنترل ندارن رو هورموناشون، نوشته میشن. و چون بلوغ جنسی بچه‌ها داره شروع میشه براشون جذابيت داره.

من خودم جو گرفته بودم و همین جوری الکی میخوندم. الانم فقط داستان‌هاشون یادمه تا قسمتای ناجورش.

کسی اینو نفهمید، خودم دیدم زشته و ولش کردم

الانم فقط امیدوارم یه چیزی بخوره تو سرم که اون دورانو یادم بره😑😂

اون بچه هنوزم پاک و مودبه. وحشت نکید و نترسونیدش.

فقط درگیر یه بخش منفی از علایقش شده که باید ازشون فاصله بگیره.

باهاش حرف بزنید و بگید حیفه اون خواننده‌ها رو توی داستان‌های زشت تصور کنه و یه جور خیانت در حقشونه. بگید ببرنش کلاس ورزش یا موسیقی که انرژی و وقتشو بذاره پای اون چیزا.

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.