2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 72 پست
😔واقعا.  بعد پنج سال بهش رسیدم نمیخام خراب ش. اگ بنا بر تموم شدنه قبلش خودمو بکشم دردم کمتره

هیچکسی تا حالا با رفتن کسی نه مرده نه کم اورده.... هیچکس تو این دنیا عزیز تر از پدر و مادر ادم نیست اونا هم میرن و ما بعدشون میمونیم... همونطوری که پدر و مادر خودشون رفت و اونا موندن و ما شدیم نتیجش.... پس بود و نبود هیچمس به دیگری وابسته نیست...با اومدن هر ادمی به زندگیت یه فرصت جدید با خودش میاره با رفتنش یه درس جدید.... نیمه پر لیوان رو ببین🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر ندارم.  انتظار دارن خودم حل کنم.  چون درک نمیکنن چقد سخته

خودت برو دکتر ! اگه دارو نمیگیری پس هیچ راهی برای درمان مشکلت نرفتی ی وقت دیدی ی دارو کلی از علائمت کم میکنه

[QUOTE=282158812]اره ولی حالا که مجبوریم بازی کنیم دوست دارم تا تهش برم و به بهترین .حالت ممکن زندگی ...

قابلی نداشت.....البته پسرم😁به عنوان یه ادم 21 ساله حدسم اینه از شما هم کوچکتر باشم.... ولی باعث خوشحالیمه که تونستم کمکی کنم هر چند کوچیک

بیا خصوصی به خدا قصد بدی ندارم

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
خودت برو دکتر ! اگه دارو نمیگیری پس هیچ راهی برای درمان مشکلت نرفتی ی وقت دیدی ی دارو کلی از علائمت ...

به خدا همبن دارو و روانشناس درمانشه 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
اره ولی حالا که مجبوریم بازی کنیم دوست دارم تا تهش برم و به بهترین .حالت ممکن زندگیمو بگذرونم و ازش ...

🫂مرسی واقعا 

هورا من زندم. خخخخخ. دیشب شب سختی بود خداروشکر ک از پسش بر اومدم   بقول شما حالا ک مجبورم بازی رو ادامه بدم ب بهترین شکل میرم جلو هرچقدم ک سخت باشه.   قطعا خودکشی سخت تر از تحمل کردن جمع و ادماست.  پس بین بد و بدتر بدو انتخاب کردم ک تبدیلش کنم ب بهترین

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..
هیچکسی تا حالا با رفتن کسی نه مرده نه کم اورده.... هیچکس تو این دنیا عزیز تر از پدر و مادر ادم نیست ...

👌👌♥️ممنون.  حرفات خیلی دلنشین بود.  

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..
چندوقت دیگ از اینک انجامش ندادی خوشحال میشی

از اینکه انجامش ندادم خیلی خوشحالم. مرسی❤️

خداروشکر  خوشحالم برات  امیدوارم دیگ هیچ وقت به فکرش نیوفتی❤❤

🫂🫂🫂🫂