2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 72 پست
بخاطر استرس شدیدواضطراب اجتماعی نمیتونم با خانواده و اقوام نامزدم معاشرت کنم. مشکلم جدی شده و اجبار ...

نکن آبجی بااینایه عمرفقط میمونی تودکترمعده وکبدوکلیه خودتوناقص نکن وضعیت بهترکه نمیشه که هیچ تازه میگی کاش مشکلموحل میکردم کاش به عقب برمی گشتم 😔

Dunyada olumden baskasi yalan
بهشون توجه نکن زیر بار حرف زور نرو 

تو نظرات مشکلم رو گفتم.   هرچقد تلاش کردم هرچقد تحملم کرد دیگه نمیشه   خانوادش هم اصلا درک نمیکنن ک من دوس ندارم برم  هرجا میخان برن انتظار دارن منو نامزدمم حتما بریم     میخان برن مسافرت من نمیتونم برم ب هیچ وجه.  تو خانوادشون دعوا شده. نامزدمم کل مشکل منو گذاشته کف دستشون.  ن دیگه با خجالت میتونم سر کنم.  ن با آرامش.  ن میتونم مشکلم رو حل کنم.  

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخاطر استرس شدیدواضطراب اجتماعی نمیتونم با خانواده و اقوام نامزدم معاشرت کنم. مشکلم جدی شده و اجبار ...

اینکه قابل حل شدنه عزیزم میدونی چاره کار چیه منم خیلی کم رو وخجالتیم همشم برمیگرده به مادرم اما چند روز که با ادمای پررو معاشرت کردم منم شده بودم مثل اونا مشاوره رفتن کمکی نمیکنه سعی کن بری تو جامعه با ادمای پررو بگرد کم کم ترست میریزه رو من که جواب داد

نکن آبجی بااینایه عمرفقط میمونی تودکترمعده وکبدوکلیه خودتوناقص نکن وضعیت بهترکه نمیشه که هیچ تازه می ...

مشکلم هفت ساله حل نشده. دیگه هم نمیشه.  از همین استرس ن روده ی سالمی مونده برام ن معده ی سالمی 😔 دلم معجزه میخواد

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..
تو نظرات مشکلم رو گفتم.   هرچقد تلاش کردم هرچقد تحملم کرد دیگه نمیشه   خانوادش ه ...

دلیلی داره که اضطراب داری مثلا من شکمم خیلی نفخ میکنه طوری که دم به دقیقه شده منم به همین خاطر هیچ جا نمیرم 

اینکه قابل حل شدنه عزیزم میدونی چاره کار چیه منم خیلی کم رو وخجالتیم همشم برمیگرده به مادرم اما چند ...

ب حدی بزرگه مشکلم ک با هیچ آدمی نمیتونم معاشرت کنم😔 دو ساله یبارم نتونستم برم باهاشون سر ی سفره بشینم. بعد ی سال تونستم راحت برم خونشون و بیام.  اونم صبرش حدی داره دیگه لبریز شده 

خداشاهده فقط میگذرونم ترس ازناقص شدن وروزای بدترازاینوتصورمیکنم میگم بی خیال فردامیمونم زمین توفم رو ...

اره ولی حالا که مجبوریم بازی کنیم دوست دارم تا تهش برم و به بهترین .حالت ممکن زندگیمو بگذرونم و ازش لذت ببرم... حتی اگر اونجوری که من میخام تموم نشه ولی  تا اخرش میرم.... خودکشی واسه ادمای ضعیفه دوست خوبم.... در هر صورت لیاقت هممون خیلی بیشتر از اینه مثل یه ترسو بمیریم....

امیدوارم بهترینا واستون رقم بخوره از ته ولم میگم اینو🤝

دلیلی داره که اضطراب داری مثلا من شکمم خیلی نفخ میکنه طوری که دم به دقیقه شده منم به همین خاطر هیچ ج ...

من از استرس لرزش شدید میگیرم حرف میزنم قاطی میکنم دلم نفخ می‌کنه سروصدا می‌کنه. دل‌پیچه میگیرم  معده درد و گردن دردشم میمونه برا وقتی ک برگشتم خونه و آروم شدم. اونموقع میاد سراغم.     نمیتونم باهاشون راحت باشم. نمیتونم قاشقمو بلند کنم غذامو بزارم تو دهنم. تو بدترین حالت تپش قلب شدید میگیرم 

ب حدی بزرگه مشکلم ک با هیچ آدمی نمیتونم معاشرت کنم😔 دو ساله یبارم نتونستم برم باهاشون سر ی سفره بشی ...

عزیزم به نظر من مشکلت با روانشناس حل نمیشه فقط همین که گفتم با خانمایی که خیلی اهل معاشرتن بگرد منم از خونه بخوام برم بیرون انگار منو میخوان بکشن خیلی سختمه

ما هبچکدوممون انتخاب نکردیم به دنیا بیایم.... اومدیم وسط بازی که حتی انتخابی نداشتیم که میخایم واردش ...

😔واقعا.  بعد پنج سال بهش رسیدم نمیخام خراب ش. اگ بنا بر تموم شدنه قبلش خودمو بکشم دردم کمتره

من از استرس لرزش شدید میگیرم حرف میزنم قاطی میکنم دلم نفخ می‌کنه سروصدا می‌کنه. دل‌پیچه میگیرم  ...

خوب خودت فکر میکنی دلیلش چیه خاطره بدی از بچگی یا چیز دیگه ای باعث نشده اینطوری بشی ؟همیشه اینطور بودی یا از سن خاصی اینطور شدی؟

[QUOTE=282158812]اره ولی حالا که مجبوریم بازی کنیم دوست دارم تا تهش برم و به بهترین .حالت ممکن زندگیمو بگذرونم و ازش ...[/QUOTE 

قربونت برم خانم گل حرفاتون چه حس خوبی بهم دادخداایشالاهرچی بخای بهت بده که سعی درخوش کردن حال دل بندگان خدایی ❤️

Dunyada olumden baskasi yalan
شرایطت واقعا سخته اگه خوب نمیشی دکترت رو عوض کن اولین راه حل این مشکل دارو درمانیه 

دکتر ندارم.  انتظار دارن خودم حل کنم.  چون درک نمیکنن چقد سخته

خوب خودت فکر میکنی دلیلش چیه خاطره بدی از بچگی یا چیز دیگه ای باعث نشده اینطوری بشی ؟همیشه اینطور بو ...

نمیدونم اصلا حتی یادم نمیاد از کی شروع شده فقط یادمه هفت ساله متوجه شدتش شدم