2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 72 پست
مریضم نای تایپ کردن ندارم تو یکی از تاپیکام به اسم خودکشی یه لینکه واردش شو و به صورت رایگان با مش ...

ممنون واقعا. ی سایت دکترت هست یه ساعته نمیتونم ب روانشناس وصل بشم

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب چرا میخای این کارو بکنی😐مگه چی شده؟ 

تعجب نداره هرکی ته دلش خط قرمزایی داره که همیشه میگه خدانیاره اون روزوهمه اون روزا ممکنه خدایی نکرده اتفاق بیفته روزایی که حتی تصورشون براشون دردناک بود .بعدش مطمئنابه همچین مسئله ای فکرمیکنه امابایدبدونیم این روزا میگذره وتوکلمون به خداباشه

Dunyada olumden baskasi yalan
تو نمی خوای بمیری بلکه می خوای چشم به هم بزنی همه چی درست شه. بعد خوردن اون قرصا هیچی درست نمیشه بلک ...

درسته.    نمیتونمم خودمو کنترل کنم. کسی نیست باهام حرف بزنه کنترلم کنع

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..
تعجب نداره هرکی ته دلش خط قرمزایی داره که همیشه میگه خدانیاره اون روزوهمه اون روزا ممکنه خدایی نکرده ...

دقیقا انتظار این روزا رو نداشتم 

یه روز برمیگردی به گذشته نگاه می‌کنی و همه ترکت کردن چه کسایی که درکت کردن چه کسایی که درکت نکردن و ...

مشکل اینه ک اصلا متوجه نیستن ک از پس مشکلم دیگه نمیتونم بر بیام. و زور میزارن پشتم ک مجبور شم بتونم. ولی واقعا دیگه نمیتونم.   اونا از دردایی ک تحمل میکنم خبر ندارن

تعجب نداره هرکی ته دلش خط قرمزایی داره که همیشه میگه خدانیاره اون روزوهمه اون روزا ممکنه خدایی نکرده ...

ما هبچکدوممون انتخاب نکردیم به دنیا بیایم.... اومدیم وسط بازی که حتی انتخابی نداشتیم که میخایم واردش بشیم یا نه💔حتی حق رفتن به انتخاب خودمونم نداریم.... کلا بود و نبودمونم با ظلمه و اجبار لعنت به دنیا

درسته.    نمیتونمم خودمو کنترل کنم. کسی نیست باهام حرف بزنه کنترلم کنع

چیشده؟

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
عزیزم نقصت چیه ؟منم مشکل دارم 

بخاطر استرس شدیدواضطراب اجتماعی نمیتونم با خانواده و اقوام نامزدم معاشرت کنم. مشکلم جدی شده و اجبار زیاد. ن تحمل از دست دادن دارم ن قدرت حل مشکل.  فقط من موندمو چن تا بسته کپسول گاباپنتین ک مطمعنم اگه بخورم زنده نمیمونم.  هم زندگیمو میخام هم اسایش

ما هبچکدوممون انتخاب نکردیم به دنیا بیایم.... اومدیم وسط بازی که حتی انتخابی نداشتیم که میخایم واردش ...

خداشاهده فقط میگذرونم ترس ازناقص شدن وروزای بدترازاینوتصورمیکنم میگم بی خیال فردامیمونم زمین توفم روم نمیندازن

Dunyada olumden baskasi yalan