سلام میگم چند سال پیش من تو تلویزیون دیدم که نوشته بود برای اهدای عضو پیامک بفرستید منم فرستادم خودشم شماره کارت ملی خواست دادم الان ثبت شده تو سایت بهم کارت میدن اگه خانواده ام راضی نباشه چطور میشه 😅
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خیلی سال پیش عضو شدم ولی کارتشو نگرفتم، همچیو تیک زدم آخرش یه پوست ازم خاک میکنن🤣
اگه نسوج هم تیک زده باشی پوستت هم نمیمونه 😅
من حسینی شده دست امام حسنم 🥰 زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب میكنی، او درد میكشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی میکشد و تو خواب حوريان بهشت میبينی، اومادرمیشود و همه جا میپرسند نامِ پدر!
من حسینی شده دست امام حسنم 🥰 زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب میكنی، او درد میكشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی میکشد و تو خواب حوريان بهشت میبينی، اومادرمیشود و همه جا میپرسند نامِ پدر!
عه🤣 نمیدونم، ولی یادمه هر چی بود زدم🤣🤣🤣بخدا دیگه پوستمو میخام
عزیزم خیلی دل بزرگی داری 💚
بعدش پشیمون نشدی؟ من میترسم عزیزانم بخوان جسدم رو ببینن حالشون بد شه
والا اعضا که بدرد نمیخورن