2777
2789
عنوان

اهدای عضو

| مشاهده متن کامل بحث + 2394 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی سال پیش عضو شدم ولی کارتشو نگرفتم، همچیو تیک زدم آخرش یه پوست ازم خاک میکنن🤣

من پیامک فرستادم اونم تو تلویزیون دیدم نمی‌دونم بهم کارت میدن یا نه خودشم خانواده ام نمی دونن . خوبه که انسان های مثل شما پیدا میشه 🙂

من خیلی سال پیش عضو شدم ولی کارتشو نگرفتم، همچیو تیک زدم آخرش یه پوست ازم خاک میکنن🤣

اگه نسوج هم تیک زده باشی پوستت هم نمیمونه 😅

من حسینی شده دست امام حسنم 🥰 زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، اومادرمی‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!       
من پیامک فرستادم اونم تو تلویزیون دیدم نمی‌دونم بهم کارت میدن یا نه خودشم خانواده ام نمی دونن . خوبه ...

بعد ازین که من مردم، دیگه چه فرقی میکنه داخل بدنم چیزی باشه یان 🥲عوضش خیلیا خانوادشونو از دست نمیدن

رضایت خودت خیلی هم مهم نیست اگه خانوادت نزارن، نمیتونن به اعضات دست بزنن، فقط این عضو شدن به خانواده ...

آهان .ممنونم . نمیدونم خدای نکرده اگه اتفاقی بیفته رضایت میدن یا نه . واقعا سخته واسه خانواده ها

من از ۱۶ سالگی کارت اهدای عضو داشتم

زیر ۱۸ مگه بدون اجازه پدر مادر میشه؟ 

من حسینی شده دست امام حسنم 🥰 زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، اومادرمی‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!       
عه🤣 نمیدونم، ولی یادمه هر چی بود زدم🤣🤣🤣بخدا دیگه پوستمو میخام 

عزیزم خیلی دل بزرگی داری 💚

بعدش پشیمون نشدی؟ من میترسم عزیزانم بخوان جسدم رو ببینن حالشون بد شه 

والا اعضا که بدرد نمیخورن