2777
2789
عنوان

نیاین فرهنگیان🚫

18247 بازدید | 52 پست

من دانشجو معلمم و مثل چی پشیمونم از انتخاب فرهنگیان

فقط اومدم زکات تجربه رو ادا کنم و اونم اینه که اگه دنبال آینده ی روشن و موفقیت هستی قید معلمین بزن

همین...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون دوست نداری نگو تو الان تو جایگاه آرزوی منی که هیچ وقت بهش نمیرسم

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم
پس چی کاره شن؟تو کامندیا معلم از همه کارش راحت اره مگر این ک سرمایه کار ازاد داشته باشن

توهم داری واسه فرهنگیان میخونی

اصلا دوست دارم نظر بپرسم بعد کار خودمو انجام بدم 😎 کاربرای زیر ۱۸ سال منو ریپلای نکنن😒

چرا

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
مثلا یه مدیر شرکت وجه اجتماعی معلمی رو نداره؟ کدوم مزایا و وجهه؟

کلا وجه اجتماعی مشاغل دولتی خیلی بهتر از بقیست اینکه ساعت کاری و حقوق خوب و مساعد داره مزایایی که درآینده برا بچه هاشون دارن تعطیلی هاشون شیفت کاری شب یا  فشرده ندارن بیمه  محیط کاری سالم و بی تنش

..