2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۸ ساله

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید ب:  اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

۸ ساله

😂😂

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید ب:  اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

کاشت مژه چسب هایی ک استفاده میکنن به مرور باعث ریزش مژه خودتون میشه.‌بجاش تقویت کنید روغن‌کندوش بزنید انفد‌پر میشع بلند خوشگل طبیعی از من ریمل نمیزنم‌فک میگنم‌لمبینت کردم.انقد پرهدفقطم‌کندوش زدم 

کاشت مژه چسب هایی ک استفاده میکنن به مرور باعث ریزش مژه خودتون میشه.‌بجاش تقویت کنید روغن‌کندوش بزنی ...

عزیزم ازکجاگرفتین 

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز