2777
2789
عنوان

اندکی سرگرمی!

80 بازدید | 9 پست

سلامممم...وقت همگی بخیر و شادی...طاعات و عباداتتون قبول حق

وبلاگ نویسی رو امتحان کردید؟

تو چه سایتی؟؟

چه محتوایی ارائه میدادید؟

من قبل از اینجا تو بلاگفا زندگی روزانم رو شرح میدادم. سرگرمی واقعا جالبی بود اما به دلیل بازدید کم و قطعا تعداد نظر کم(که اینجا هم این مشکلو دارم)رهاش کردم...

البته اینجا هم زیاد هیجان انگیز نیست اما بعضی اوقات واقعا تاپیک های مفیدی داره!

مثل تاپیک مدیریت مخارج.

-من به تاپیک هام هم اگه دقت کنید هیچوقت سوال نپرسیدممم الان واقعا دلم میخواد باهاتون گفت و گو داشته باشم؛)

در نوسانات زندگی؛)

عزیزم باید کلی نکات رو یاد بگیری تا بتونی بازدید جذب کنی

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌𝕿𝖎𝖒𝖊 𝖍𝖆𝖘 𝖕𝖗𝖔𝖛𝖊𝖉 𝖞𝖔𝖚 𝖆𝖑𝖑

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم باید کلی نکات رو یاد بگیری تا بتونی بازدید جذب کنی

قطعا درسته اما همه محتواها تقریبا تو این ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دسته بودند..البته همیشه سه تا نظر داشتم... 

در نوسانات زندگی؛)
قطعا درسته اما همه محتواها تقریبا تو این ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دسته بودند..البته همیشه سه تا نظر داشتم... 

تولید محتوا کنید

1کاورتون مناسبت باشه

ویدیو که‌میگیرین با کیفیت باشه 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌𝕿𝖎𝖒𝖊 𝖍𝖆𝖘 𝖕𝖗𝖔𝖛𝖊𝖉 𝖞𝖔𝖚 𝖆𝖑𝖑
تولید محتوا کنید 1کاورتون مناسبت باشه ویدیو که‌میگیرین با کیفیت باشه 

حس می‌کنم دارید برای یوتیوب میگید😂

سایت های متاسفانه خیلی پیشرفته نیستند و من مینویسم!

در نوسانات زندگی؛)
حس می‌کنم دارید برای یوتیوب میگید😂 سایت های متاسفانه خیلی پیشرفته نیستند و من مینویسم!

اره مگه شما ویدیو نمیگیری؟ آها ببخشید من نمیتونم کمکتون کنم

اره مگه شما ویدیو نمیگیری؟ آها ببخشید من نمیتونم کمکتون کنم

نه عزیزم...بلاگفا برای نوشتنه نه ویدیو گرفتن:)

اشکال نداره عزیزم،ممنونم از وقتی که گذاشتید💚🌱

در نوسانات زندگی؛)