اصولی بر میداری موهارو؟ برای من چند تا دونه اینجوری پیش میاد حموم حتما بخار بده کیسه بکش
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
اصولا از چه نظر عزیزم؟ آره مثلا خلاف جهت میکشم یه ناحیه رو زیاد نمیکشم که ملتهب بشه کیسه هم قبلش ...
منظورم همین بر خلاف جهت بود قبلش دوش گرم بگیر بذار روزنه های پوستت باز بشه اینجوری راحت ترم میتونی موهامو بکشی بعد اصلاح برو حموم شامپو بدن یا هر چیز مخصوصی که میزنی رو بزن بعدش لوسیون استفاده کن چند ساعته اوکی میشه
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
آخه هیچ راهی نمونده برای من اپیلاسیون که وقت نمیکنم لیزر هم پولشو ندارم 😂 ژیلت هم که خیلی چ ...
من تجربه خودم و گفتم. چند نوع اپیلاتور مختلف امتحان کردم براون فیلیپس همه مدل یکی از یکی بدتر بود. آخر پولام و کم کم جمع کردم لیزر خونگی خریدم راحت شدما.
یعنی قبل و بعدش برم حموم؟ مرسی عزیزم این و امتحان میکنم
بله حالا یه روز قبل هم باشه اشکالی نداره ولی پوستت رو گرم نگه دار اینجوری دردشم کمتره😅❤
عزیزم میتونم بپرسم مارک دستگاه لیزرت چیه؟ و چقدر گرفتی؟ یعنی واقعا مثل لیزر های مطبا عمل میکنه؟ را ...
ببین واسه من تازه لیزر نیست ای پی ال هست مارک فیلیپس ولی من سال ۹۰ گرفتم که دلار ارزون بود الان اصلا فیلیپس وارد نمیشه. اره خیلی راضیم عالی عالیه من قبلا به سیما و یه جای دیگه لیزر رفته بودم افتضاح بود کلی پوستم تاول زد چون حساسه پوستم همه موها هم درومد کلی هم پول دادم ولی این ۹۰ درصد و بدون درد از بین برد بقیه هم نازک شدن الان سالی دو سه بار میزنم فقط به عنوان یاد اور. به نظر من برو تو سایتها نظرات مردم و بخون الان مدلای ارزونتر ساخت چین و اینا تو بازاره ببین کدوم و راضین یکی بگیر خیلی ارزش داره.