2777
2789

من ۱۹ دارم دوره تکنسین داروخونه میبینم

هر کاری میکنم نمیشه هر تلاشی میکنم به بن‌بست میرسم

افسرده هم هستم از ۱۶ سالگی

خوب میشم دوباره برمیگردم ولی...

به همین دلیل کسیو تو زندگیم راه نمیدم تا خودمو خوب نکنم...

کاربر قدیمی.نی نی یار قبل تعلیق هشدار بده.تو هم خوبی ولی جایی که من نباشم😏

۲۰ سالمه درس میخونم

«مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803

۶روز دیگه میشم ۱۹ 

هیچی کاری نکردم تا الان 

درسم نمیخونم 

همش خواب و گوشی 

یه افسرده به تمام معنا 

Army💜 دلی ام 🐣i live because I can’t die … min yongi  اهنگ های مورد علاقه ام ✨like crazy & face off & letter & set me free & blue and grey & stay alive & magic shop & alone. & best of me & fake love & black swan & let go & mice drop & lie & promise & butterfly. & winter bear  & sweet night & … و تمام اهنگ های bts💜🙃
2804

۱۷👀بیکار 

سینگل به گور

⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩Nothing can stop you from achieving success except your mind 🌌 ✨یک عدد معتاد سرسخت به سایت😑.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن))شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۷۴نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای خواستین من دوتا کاربری دارم...اون یکی شعبه دوم می‌باشد 🤣((هیییی_زندگی_۲)) ..چون با حجم زیادی کاربر مخالف با فیلم کره ای مواجه شدم دیگه تاپیک نمی‌زنم سوالی داشتین تگ کنین.. ناشناااس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864  دوس دارم نظرتون هم راجبم بدونم😊حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشقققققق مو فرفریاااااااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...ولی همزمان عاشق کاربریم هم هستم پس فقط مدرک از دل زمین بیارین تا تعلیقم کنین 😌تایپ شخصیتیم Entp⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا ..#ولی صدای حامیم🍃 .ایشالا چند روز دیگه هم از سایت میرم به مدت یکسال ...سایت بدون هی زندگی میمونه 🥹دیگه کسی هم تو تاپیکاتون شر نمیگه 🤣🥹فراموشم نکنیداااا .دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو 🍌😂🤍

۲۲ ترم اخر دانشگاه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 
2805

کار خوبی میکنی الان وقت رل زدن نیست

کنارش به نظرم درستو هم ادامه بده

منم ۲۱ سالمه سینگلم دانشجو معلمم و مزون دارم اینو گفتم فکر نکنید خیلی پولدارم😂😂

خیر بنده ته حسابم فقط ۹۰ هزار تومن پول هست در همین شرایط خیلی ام خوشحالم از وضعیتم فوق العاده راضی

از یه دختر ضعیف و دردونه تبدیل شدم به دختری که همه از قوی بودنش حرف میزنن♥️🌿
2801