2777
2789
عنوان

عربیم ضعیفه..

881 بازدید | 17 پست

بنظرتون چجوری برا کنکور بخونمش؟ رشتم انسانیه

تو آزمونا درحد ۲۰ تا ۳۰ درصد میزنم..

کتاب تست مهروماه هم دارم 

بنظرتون سیرتاپیاز گاج خوبه؟

میخواستم کلاس ثبت نام کنم که فعلا پول ندارم...

من میکرو نقره‌ای گاج داشتم درسنامه‌اش هم بد نبود.

فقط با تست زیاد میتونی مسلط بشی. تستای کنکور سالهای پیش رو بگیر بزن

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میکرو نقره‌ای گاج داشتم درسنامه‌اش هم بد نبود. فقط با تست زیاد میتونی مسلط بشی. تستای کنکور ساله ...

یعنی تستای سالای قبل رو بزنم تاثیر داره؟

مشکل من اینکه عربی رو بلدم تو مدرسه هیچوقت عربیم زیر ۲۰ نیومده اما تو تست خیلیی ضعیفم

فیلم فلاح ببین تو تلگرام واقعا عالیع اگر جزوشم بخونی قشنگ میتونی هفتاد هشتاد بزنی

ساده نیست مسیر اما بلاخره میرسم🙃میرسم تا لبخند خدارو ببینم 💚✨یا باید بخوابمو خواب رویامو ببینم🤝🏻😍
یعنی تستای سالای قبل رو بزنم تاثیر داره؟ مشکل من اینکه عربی رو بلدم تو مدرسه هیچوقت عربیم زیر ۲۰ نی ...

آره تست زیاد بزن.

تحلیل تست رو بخون ببین اونایی که بلد نیستی از کدوم مباحث هستن. هرجا ضعف داری تشریحی هم کار کن. البته چون عربی کلا خارج از محتوای کتاب سوال میاد تکرار مطالب کتاب کمک زیادی نمیکنه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

میتونی تو تلگرام یا روبیکا ویدیو رایگان کلاس انلاین اساتید معروفو پیدا کنی ببینی

آره تو تلگرام زیاد هست اما نمیدونم چرا نمیتونم نگاه کنم میگم اونا راضی نیستند عذاب وجدان میگیرم

من سیر تا پیاز گاج رو داشتم

سر کنکور فقط درسنامه‌هاشو خوندم (زیاد تست نزدم)

عربیم شد ۷۱ درصد

البته پایه‌ام قوی بود...

بنظرم میتونی روش حساب باز کنی

کتاب خوبیه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

من سیر تا پیاز گاج رو داشتم سر کنکور فقط درسنامه‌هاشو خوندم (زیاد تست نزدم) عربیم شد ۷۱ درصد البت ...

عهه

سیرتاپیاز برای هر پایه جدا بگیرم؟

یا سیر تا پیاز جامع هم داره؟

عهه سیرتاپیاز برای هر پایه جدا بگیرم؟ یا سیر تا پیاز جامع هم داره؟

جامع داره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

آره تو تلگرام زیاد هست اما نمیدونم چرا نمیتونم نگاه کنم میگم اونا راضی نیستند عذاب وجدان میگیرم

من تجربیم کلی هم تا حالا هزینه کلاس دادم ولی الان یه سری از درسارو میبینم یعنی مشاورم گفت ببین گفتم نه گناهه و فلان گف تو گناهشو بیخیال فعلا برو درست حسابی ببین یاد بگیر بعد کنکور کارنمتو بفرس واس اون استاده که ببین من تدریس تورو دیدم مثلا فلان درصد زدم مثلا از درصد فعلیت به هر درصدی رسیدی بگو پیشرفتتو ، حالا ایشالا اونوقت از لحاظ مالی اوکی شدی هم فوقش هزینشو واسش میفرستی

کنکور خودش یه ظلم واس دانش اموزا