khalejoon مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13235 عنوان یکی هست...😍🤣😂 98 بازدید | 5 پست یکی هست که خیلی دوستش دارم. 😂همش دلم پیششه. دلم میخواد همیشه کنارش باشم. دستای گرمش رو بگیرم. همدممه. دوست دارم تو خواب و بیداری باهام باشه. اصن می بینمش وسوسه میشم برم سمتش. بدون بودنش خوابم نمیبره. 😍😍😍اینم عکسش: 😂😂 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸 1402/01/08 | 18:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیواگل عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 5133 معشوقه منو چرا دزدیدیمال خودمه😂 میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟کاربری دست چند نفره 👍
khalejoon مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13235 معشوقه منو چرا دزدیدی مال خودمه😂 عشق همگانیه اصن😂😂 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
شیواگل عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 5133 عشق همگانیه اصن😂😂 مخصوصا زمستوننن میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟کاربری دست چند نفره 👍
khalejoon مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13235 مخصوصا زمستوننن آرههههتابستونم زیر باد کولر می چسبه😍😂😂 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸