دوستان سلام، بعد از اولین اقدام ناموفق ( اولین جواب ازمایش مثبت بود ولی سقط شد یعنی هفته ۴) ای وی اف، دومین اقدام موفق شده الان ۷ هفته باردار هستم، درد سینه ام برطرف شده ولی هنوز بی حال و خسته هستم، همش گرسنه هستم و گه گاه حالت تهوع دارم, خوشبختانه هیچ درد انچنانی ندارم فقط بعضی فقط ها احساس پریودی دارم که زود برطرف میشه و گاهی تخمدان ها و کناره شکمم تیر میکشه، اول هفته ۶ سونوگرافی داشتم که دکتر گفت به جز اینکه برای دیدن جنین الان زوده ولی همه چیز خوب و نرماله. هفته دیگه نوبت سونوگرافی دارم برای شنیدن قلب جنین تا بارداری ثابت بشه، در آزمایش دوم خون دکتر گفت هورمون عالیه. حالا دو سه روزه این فکر افتاده تو ذهنم که نکنه بارداری پوچ بشه. استرس دارم و طاقت ندارم تا سه شنبه هفته دیگه. به نظرتون از اینکه هنوز هیچ حسی تو شکمم ندارم نه حس ورم حتی موقعی که فعالیت دارم این امکان هست که بارداری پوچ باشه؟؟
دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!! /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!