2777
2789
عنوان

بارداری با ای وی اف

1037 بازدید | 22 پست

دوستان سلام، بعد از اولین اقدام ناموفق ( اولین جواب ازمایش مثبت بود ولی سقط شد یعنی هفته ۴) ای وی اف، دومین اقدام موفق شده الان ۷ هفته باردار هستم، درد سینه ام برطرف شده ولی هنوز بی حال و خسته هستم، همش گرسنه هستم و گه گاه حالت تهوع دارم, خوشبختانه هیچ درد انچنانی ندارم فقط بعضی فقط ها احساس پریودی دارم که زود برطرف میشه و گاهی تخمدان ها و کناره شکمم تیر میکشه، اول هفته ۶ سونوگرافی داشتم که دکتر گفت به جز اینکه برای دیدن جنین الان زوده ولی همه چیز خوب و نرماله. هفته دیگه نوبت سونوگرافی دارم برای شنیدن قلب جنین تا بارداری ثابت بشه، در آزمایش دوم خون دکتر گفت هورمون عالیه. حالا دو سه روزه این فکر افتاده تو ذهنم که نکنه بارداری پوچ بشه. استرس دارم و طاقت ندارم تا سه شنبه هفته دیگه. به نظرتون از اینکه هنوز هیچ حسی تو شکمم ندارم نه حس ورم حتی موقعی که فعالیت دارم این امکان هست که بارداری پوچ باشه؟؟

استرس سمه

انشالله تااینجا اومدی تاتهش میمونه برات

ب چیزای خوب فک کن تا جذبت بشه

کلا هزینه آی وی اف چن شد؟

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان قرار نیس ‌که حسی داشته باشی 

ببین با فکروخیالای الکی نه خودتو اذیت کن نه تو دلیتو

من سقط مکررم باور میکنی تا الان که ماه هشتمم فقط با استرس الکی لذتی از بارداریم نبردم 

یعنی میرفتم سونو تا میرسیدم خونه دوباره استرسم شروع میشد انقدری که شوهرم میگف کاش ی دستگاه سونو بگیریم بذاریم تو خونه راحت شیم

مامان دوتا دخمل ناز 😍
استرس سمه انشالله تااینجا اومدی تاتهش میمونه برات ب چیزای خوب فک کن تا جذبت بشه کلا هزینه آی وی ا ...

من ایران نیستم ، هزینه اینجا فرق داره، البته بگم با بیمه تا حالا شده ۲۰۰۰ یورو.

من ایران نیستم ، هزینه اینجا فرق داره، البته بگم با بیمه تا حالا شده ۲۰۰۰ یورو.

یه دختر دارین برا پسر اقدام کردین درسته؟

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
الان قرار نیس ‌که حسی داشته باشی  ببین با فکروخیالای الکی نه خودتو اذیت کن نه تو دلیتو من سقط ...

برای بارداری اولم از این دستگاه ها که صدا قلب رو می شنون گرفته بودیم. 😆😆

یه دختر دارین برا پسر اقدام کردین درسته؟

نه پسر دارم، برای تعیین جنسیت نیست فقط فرزند دوم، این رو هم بگم من آلمان هستم و اینجا تعیین جنسیت ممنوع هست.

برای بارداری اولم از این دستگاه ها که صدا قلب رو می شنون گرفته بودیم. 😆😆

😁😁

منم دیروز گفتم حرکاتشون کمه رفتیم بیمارستان کلی موندیم شوهرم میگف از این دستگاها بگردم پیدا کنم بگیریم 

مامان دوتا دخمل ناز 😍
نه پسر دارم، برای تعیین جنسیت نیست فقط فرزند دوم، این رو هم بگم من آلمان هستم و اینجا تعیین جنسیت مم ...

عه چ جالب

چرا رفتین اونجا

توکدوم شهرین

محیطش چجوریه خیلی دوس داشتم با کسی ک خارجع صحبت کنم