2821
2789
عنوان

کیا مشهدن

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 25 پست
چه نامه ای؟

برام یه متنی بنویسید بندازید داخل ضریح 

اگر امکانش هست البته اگرم نمیتونید اشکالی نداره

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مشکلی نداره ، فردا میرم... متنش رو هم اگه خواستید بگین

اجی برا منم اینو بنویس 

یا امام رضا تو رو به پسرت قسمت میدم کمکم کن پیش خدا ضامن منم شو .. تو که میدونی تو دل من چیزی نیس نزار زندگیم خراب بشه تو که میدونی این همه مشکل و بحث از جایی دیگست .یا امام رضا به تو متوسل میشم کمکم کن به زندگیم برگردم با شوهرم برا عروسیم بیام زیارتت .کمکم کن به زندگی کع سهممم و حلالم برگردم ...هر کس و هر چیزی که باعث مشکل تو زندگیم میشه رو ازم دور کن ... قربونت برم اقا

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

اجی اینو برا من بنویس بنداز حرم از جانب منم یه زیارتی بکن ... رفتی و برگشتی همین جا بگو باشه ؟

امام رضا هر چی میخای بهت بده 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

خیلیییی ممنونم خیلیییی لطف میکنید 🥺😍

الهی به هرچی میخای برسی درخاست میدم متنم اونجا براتون میفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❣❣❣❣❣

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
من مشهدم=)

میری زیارت چیزی که گفتم برام دعاکنی😪

من مشهدم=)

واییی خوش به سعادتت 😍

التماس دعا 

فاطمه