2777
2789

قیام عثمان خیلی قشنگههه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

عشق سیاه وسفید 

پسری میتونه اینقدر بهت توجه کنه که همه فک کنن دوست داره ولی از اون طرف دوست دختر و حتی زن هم داشته باشه، بعضی وقت ها بخاطر تقویت اعتماد به نفس شون دست به هرکاری میزنن 🚶‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی هس فیلمش عاشقانهپس یاچی

تاریخی‌ عاشقانه س

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
عشق اجاره ای . عشق حرف حالیش نمیشه

امم من عشق حرف حالیش نمیشه هشتاد قسمتی رو ذخیره دارم،اگر خواستین.

بقیه اش رو هم آنلاین دیدم.

🎌❤👩‍⚕️𝓘 𝓯𝓲𝓰𝓱𝓽 𝓯𝓸𝓻 𝓶𝔂 𝓫𝓮𝓪𝓾𝓽𝓲𝓯𝓾𝓵 𝓰𝓸𝓪𝓵
۱۲۰ قسمته از اینا نیس ک الکی کش داده باشن؟

نه خیلی قشنگه کلا به دور از اداهای بقیه سریالاس