2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن گوگل همچیو بهت یاد میده راحت و اسون

دلم تنگ است..برای کسی که نمی شود او را خواست..نمی شود او را داشت..فقط می‌شود سخت برای او دلتنگ شد..و در حسرت آغوشش سوخت..💔
من خودم گوگل سرچ کردم، ولی از کیک بهتر و خوشمزه تر ترامیسوء، البته من با بیسکوییت پتی بور دورس میکنم ...

چجوری درست میشه

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

ساده باش

من بلدم ولی بخام تایپ کنم نکاتشو یادم میره 

سرآشپز پاپیون رو نصب کن قشنگ عاشق کیک پزی و شیرینی پزی میشی 

در حســــــرت دیدار تو آواره تــــــــــرینم ⏰🕐🕑🕒🕓🕔🕕🕖🕗🕘🕙🕚🕛😞😔🥀         
من بلدم ولی بخام تایپ کنم نکاتشو یادم میره  سرآشپز پاپیون رو نصب کن قشنگ عاشق کیک پزی و شیرینی ...

بازار زدم نیومد میشه لینک دانلودش بفرستی

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

ساده باش

۳ تا تخم مرغ

یکم وانیل

۱ لیوان شکر 

۱ لیوان شیر 

یک سوم لیوان روغن

۴ قاشق غذاخوری پودر کاکائو

یک قاشق پکینگ پودر

۲ لیوان آرد که ۳ بار الکش کن 

اول تخم مرغ و واتیل رو هم بزن تا خوب کف کنه بعد شکر بعد شیر بعد روغن بعدشم که آرد خوب قابلت رو چرب کن با دمای ۱۵۰ ماکروفر میپزم من عاااالی میشه 

چجوری درست میشه

خامه قنادی حسابی بزن پف کنه،ی بسته نسکافه بریز داخل ی بشقاب خورشت خورشی با اب داغ مخلوط کن بعد بیسکویتارو بزن داخلش در حدی ک فقط یکم خیس شه هر دوطرفش بعد بچین کف ظرف (ترجیحا مربع یا مستطیل باشه ک بعدا راحت برش بدی) بعد یه لایه خامه بکش روی بیسکویت  و هی لایه لایه تکرار کن،اخر سر آخرین لایه حتما خامه باشه روشو با قهوه یا پودرکاکائو تزئین کن بعدا 2،3 ساعت بزار یخچال 😋😋😋😋😋 گوگل سرچ کن فیلم زیاده