2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی کاذب

2505 بازدید | 25 پست

پریودیم بیست و پنج روزه هست و امروز بیست و نه روزه هنوز پریود نشدم بی بی چکم هم منفی بود علائم پریود دارم و نمیشم .هیچ وقت پریودیم عقب نمیزد ممکنه بی بی چک اشتباه باشه یا باید زمان بیشتری بگذره

من دوروز بعدش منفی بود، ۵ روز تاخیر مثبت شد

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوروز بعدش منفی بود، ۵ روز تاخیر مثبت شد

من چهار روز گذشته یعنی زوده ماه قبل نهم شدم این ماه باید پنجم میشدم که نشدم یعنی بلید بذارم از نهمم بگذره وند روز بعد تست بدم یا همون طول دوره همیشگیم کافیه؟

من خیلی سردرگم

۲ روز قبل پری بی بی زدم بعد ۱ ساعت ونیم هاله زد 

دیروز روز ۳ ام تاخیر پریودی بود ۲ تا بی بی چک زدم اولی بعد نیم ساعت

دومی بعد ۱۰ دقیقه هاله زد همه یه مارک بودن

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا
شما بارداری عزیزم

فک نکنم والا از زمان اقدام الان ۱ ماه درمیان تا ۶ روز تاخیر رو دارم

قبلا هم بی بی هاله زده بود ولی یه بی بی بعد میزدم منفی میشد ولی این بار ۳ تا هاله زد

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا
من چهار روز گذشته یعنی زوده ماه قبل نهم شدم این ماه باید پنجم میشدم که نشدم یعنی بلید بذارم از نهمم ...

از نهم هم بذار بگذره ، ۱۱، ۱۲ بزن.

انشاالله باردار باشی😘

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
ممنونم عزیزم

خوش خبر باشی❤