2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهرانید عزیزم؟منم دیپلم  هنرستان داشتم تغییر رشته دادم برا انسانی میخام حسابداری بخونم بنظرتون ...

راستش استخدامش یکم سخته باید پارتی یا سابقه کار داشته باشی

من خودم ۶ سال سابقه دارم.

دارم شیمی میخونم اونم بازار کارش خیلی خوبه.

اره عزیزم تهرانم.شرکت خصوصی

راستش استخدامش یکم سخته باید پارتی یا سابقه کار داشته باشی من خودم ۶ سال سابقه دارم. دارم شیمی میخ ...

شیمی بعد چه شغلایی میشه رفت؟پارتی که ندارم  اما خب نطرم اینه میگم کم کم شروع میکنم تلاشم میکنم امید دارم ....بعد برا کلاس نگفتین من تو این مدت ک دارم دیپلمم میگیرم کلاسای اموزشگاه حسابداری برم خوبه؟ببخشید مزاحمتونم شدم ممنون میشم راهنماییم کنید بچه  بودم زود عروسم کردن و کسیم نبود راهنماییم کنه الان دیک ۲۴سالم شده یکمم نگرانم میگم دیر نشده سنم ؟

شیمی بعد چه شغلایی میشه رفت؟پارتی که ندارم  اما خب نطرم اینه میگم کم کم شروع میکنم تلاشم میکنم ...

شیمی خیلی گسترده س عزیزم

ازمایشگاه من میخام برم.

اره حتما برو کلاسارو اگر میتونی

ن بابا من ۲۷ سالمه دارم شیمی میخونم

من ۱۸ میگیرم

مرسی عزیزم 

لیسانس یا ارشد حسابداری داری؟ 

کمترین حقوقی حسابدار میگیره چقدره اطلاع داری؟ 

و از کدوم دانشگاه فارغ تحصیل شدی؟

اگر با سوالام مشکلی نداری ممنون میشم جواب بدی 

من اصلا به این رشته علاقه نداشتم و اجباری رفتم . و آلان که دارم فارغ تحصیل میشم خیلی استرس دارم هیچی بلد نیستم ( مجبورم برم کلاس 😓) 

اوایل که شروع به کار کردی  سخت بود برات  ؟ 

مرسی عزیزم   لیسانس یا ارشد حسابداری داری؟  کمترین حقوقی حسابدار میگیره چقدره اطلاع ...

عزیزم لیسانس

۶ سال سابقه کار دارم

دیگه کمترینش فک کنم ۱۲ باشه

اوایل هرکاری خب قطعا سخته

یکم کار کنی روون میشی 

ان شالله ک موفق باشی

شیمی بعد چه شغلایی میشه رفت؟پارتی که ندارم  اما خب نطرم اینه میگم کم کم شروع میکنم تلاشم میکنم ...

منم می‌خوام برم کلاس من ترم آخرمه و هیچی یاد نگرفتم کلاسام مجازی بودن استادامون درست درس نمیدادن پایم خیلیییی ضعیفه 

ساده ترین ثبت ها رو هم بلد نیستم