2777
2789
عنوان

درمان جوش سر سیاه

126 بازدید | 5 پست

سلام خانما میشه از تجربه هاتون بهم بگین...

من پوست صورتم خیلی سرسیاه داره هر کاری کردم نرفتن دوست دارم پوستم صاف بشه پاکسازی هم انجام دادن اما بازم برگشت چیکار کنم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارد نخودچی ی قاشق غ عسل ی ق غ 

زردچوبه ی ق مرباخوری ابلیمو ی ق غذا خوری مخلوط کن بزن البته قبلش تست کن حساسیت نداشته باشی 

من دفه اول زدم ب نیت شفاف شدن پوست اما دیدم ی دونه های ریز سیاه اومده بالا وقتی شستم متوجه سرسیاها بودن خوشم اومد یبار دیگم استفاده کردم و رو بینیم تمیز شده و جوش نداره حتی اگ کامل هم در نیان همشون خودت بعد شستشو راحت و اروم میتونی درشون بیاری بدون اینک فشار بدی صورتو 

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
من از وقتی روتین پوستی مرتب دارم واقعا کم شدن خیلی کممم

اره اینم هست من هر هفته ماسک میزنم و پوستمو ابرسانی میکنم همیشه از ژل شوستشو استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا بازم برمیگرده