shimakhanom82 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 10971 عنوان شله زرد 68 بازدید | 8 پست طرز تهیه اش چجوریه؟ مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید 1402/01/08 | 15:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جنه_ترشیده عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 6690 گوگل من یه دیوونه فاقد سلامت روانی هستم نود درصد حرفایی که باهاتون موافقت میکنم فقط واسه اینه که حال ندارم مخالفت کنم
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13235 ابتدا من را دعوت می کنید و سپس دنبال مواد مورد نیاز می روید. 🥺🥺🥺 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
shimakhanom82 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 10971 گوگل ما روغنم میریزیم ولی من گوگل طرز تهیه درستی ندیدم همه اش پیچیده بود مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید
shimakhanom82 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 10971 ابتدا من را دعوت می کنید و سپس دنبال مواد مورد نیاز می روید. 🥺🥺🥺 اگه همشهری باشیم با کمال میل برات میارم🥰 مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید
جنه_ترشیده عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 6690 ما روغنم میریزیم ولی من گوگل طرز تهیه درستی ندیدم همه اش پیچیده بود روغن نمیریزه اول برنج میزاری خووووب پخته شه کلا کته شه خیلی باز شه شکرو هم اضافه میکنی بهش همراه باهاش پخته شه... بعد در اخر گلاب و دم کرده زعفران رو میریزی توش من یه دیوونه فاقد سلامت روانی هستم نود درصد حرفایی که باهاتون موافقت میکنم فقط واسه اینه که حال ندارم مخالفت کنم
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13235 اگه همشهری باشیم با کمال میل برات میارم🥰 عزیزمی😍 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
shimakhanom82 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 10971 عزیزمی😍 بدون تعارف عزیزم من اهل کرمانم اگه همشهرمی یا خودت بیا بگیر یا بگو برات بیارم😊 مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13235 بدون تعارف عزیزم من اهل کرمانم اگه همشهرمی یا خودت بیا بگیر یا بگو برات بیارم😊 نه قشنگم چه حرفیه😍😍ان شاءالله نوش جونت بشه🤩من فارسم😂❤ 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸