2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین نمی‌دونم قسطه پریوده چیع

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 56 پست
فیلم دارم تو عکس خوب نیوفتاد دارم دق میکنم خدا کنه سقط نباشه فقط 

خودتو ناراحت نکن. چرا تحت نظر دکتر نمیری؟ خودت سر خود اقدام نکن. قبلا یه سقط داشای برو زیر نظر دکتر. اینطور نمیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی بی چک بزنم نشون میده ؟

اگه سقط شده باشه نه نشون نمیده...فقط سونوگرافی نشون میده...تو باید بری دکتر برات سونو بنویسه بعد جوابتو ب دکتر نشون بدی ک قرصی چیزی بخوری تمام لخته خون از بدنت دفع بشه...حتما درد شدید شکم یا کمر هم داری

برای سلامتی همه بچه ها و باردارا صلوات😍😍
اگه سقط شده باشه نه نشون نمیده...فقط سونوگرافی نشون میده...تو باید بری دکتر برات سونو بنویسه بعد جوا ...

اره دارم اما ن ب اندازه ی اون سقطی ک داشتم ندارم 

سونوی شکمی میده؟ الان میتونم برم ؟

دو روز زودتر پریود شدم بی بی نزدم 😭

کار سنگین کردی چیکار کردی؟ 

درد کمر و شکمت شدیده؟ 

منم سقط داشتم اولش لکه بینی بعدش خونریزی بعدش ی چیزی اندازه کف دست ک لخته خون بود خارج شد بعدشم ی چیز سفید 

یک هفته ۱۰ روز کلا کمر درد شدیدددد و شکمم سوزش داشت انگار از داخل 

۶هفته ام از دیشب تاحالا انگار جونم به لبم داره میرسه یک دقیقه خوبه یک دقیقه درد میپیچه انگار گوشت چرخ شده داره ازم میاد همراه باخون و لخته

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم
اره دارم اما ن ب اندازه ی اون سقطی ک داشتم ندارم  سونوی شکمی میده؟ الان میتونم برم ؟

اره از شکم میده ک وضعیت جنینتو ببینه الان بری دکتر شرایطتو بگی برات اورژانسی سونو میده ک زود انجام بدی

برای سلامتی همه بچه ها و باردارا صلوات😍😍
منم سقط داشتم...اول لکه بینی بعد خونریزی و لخته خون ولی اون سفیه ک میگی نمیدونم چیه شاید جفت جنین با ...

سلام عزیزم، چن روز خونریزی کردین و لخته اومد؟؟ من الان شش هفته هستم ،یه هفته لک بینی داشتم و بعد کمی خونریزی الان دو سه روزه مثل پریود هستم، لخته هم دفع نمیکنم، شیاف استفاده میکنم، سونو رفتم قلب جنین تشکیل نشده، فردا وقت دکترمه، نمیدونم چمه

دوخت انواع سرویس آشپزخانه با بهترین کیفیت و نازلترین قیمت🌺ارسال به سراسر کشور🌷

خودت و ناراحت نکن خدا بزرگه😢😢

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

سلام عزیزم، چن روز خونریزی کردین و لخته اومد؟؟ من الان شش هفته هستم ،یه هفته لک بینی داشتم و بعد کمی ...

سلام من یک هفته الی ۱۰ روز 

قبلش لکه بینی قهوه ای داشتم دکتر رفتم گف قلب تشکیل نشده همون روز افتادم خونریزی بعد یک هفته الی ۱۰ روز قطع شد