2789
عنوان

شوهر بد جنس

205 بازدید | 16 پست

۴ سال عقدم. ۴ امین عیده . هنوز خواهر برادر شوهرم و فامیلاشون نمیشناسم. هنوز تنها یا باخانواده جایی نرفتم. نمیزاره برم. عیده الان منو هیچ جا نمی‌بره. همراه خانوادم هم نمیزاره برم. دکتر رفتم‌گفت افسردگی داری و استرس. همه مریضیات بخاطر اعصابه. بخدا زندونیم انگار. مفتم براش.کلفت. مادرم میگه دوروز دیگ طلاقت میده .اگه جایی بری بهت شک میکنه حرف میزنه طلاق میده.. میگه نمیتونی تو مشتت بگیریش. دوروز دیگه زندونی میکنتت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاخدا چجوری تحمل کردی این 4سال

میگه بهم بی احترامی کردن نمیام. 

یا دیگه میگه خونتون نیومدن منم‌نمیام.

یجا دیگه میگه ما دشمنی با هم

یا دیگه میگه مریضن مریض میشیم و..‌ کلا بهانه

حق با مامانته.یا شروع کن حقتو طلب کن حتی شده به بهای طلاق .یا تا آخرعمر دستشویی هم با اجازه شوهر باید بری .

اصلا چرا چهار ساله عقد موندی 

مردی که عرضه نداره ببره زنشو سرخونه زندگیش .مردی که حبست می‌کنه گوشه خونه به هیچ وجه مرد زندگی نیست 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
حق با مامانته.یا شروع کن حقتو طلب کن حتی شده به بهای طلاق .یا تا آخرعمر دستشویی هم با اجازه شوهر بای ...

بهم‌میگه تو زن زندگی نیستی. زندگی بکن نیستی. تو آخرش کارت طلاقه. یعنی یچی.

حق با مامانته.یا شروع کن حقتو طلب کن حتی شده به بهای طلاق .یا تا آخرعمر دستشویی هم با اجازه شوهر بای ...

میگه چرا هر کجا این‌گفت تو بری؟ ولی تو میگی اون نیاد؟ 

چرا همه چی یه طرفست مگه.‌زندگی مشترکه. حتما شکاکه

میگه من نمیام تومیخوای بری برو طلاقت میدم. تو زن زندگی نیستی و نمیشی. میخوای بری پیش رفقات

بهش بگو مگه اسیر گرفتی ب درک طلاق بده.بگو همونطور ک تو خوذت ب دوست و رفیقات  احتیاج داری گاهی وقتتو با اونا بگذرونی منم همینم .مگه من زندانیم ؟!!شوهرت ادم شکاکیه واقعا چجوری میخای زندگی کنی ی فکری ب حال زندگیت کن بخسلی سخت میشه زندگی با این ادمای بد دل

میگه من نمیام تومیخوای بری برو طلاقت میدم. تو زن زندگی نیستی و نمیشی. میخوای بری پیش رفقات

عزیزم این مرد فقط میخاد روت سلطه داشته باشه حتما بایه مشاور صحبت کن.عمرتو جوونیت تباه نشه 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
عزیزم این مرد فقط میخاد روت سلطه داشته باشه حتما بایه مشاور صحبت کن.عمرتو جوونیت تباه نشه 

آره  هرجا اون میگه برم. ولی من بگم اون نیاد منم نباید برم. فقط هرجایی ک اون گفت.  زندگی مشترکه نمیفهمه

مادرم از ناراحتی مریض شد غش میکنه. منم فشار پایین شدم  اذیت میکنه. حالا به خودش میندازه میگه همه منو نگاه میکنن. میفتن بغلم.امار میدن و...