2789
عنوان

درد و دل

97 بازدید | 16 پست

سلام دوستان 

دلم خیلی گرفته میاین راهنمایی کنید چیکار کنم تک دختر یه خانواده کم جمعیتم بابام وقتی بچه بودم فوت شد همیشه و هرسال روز اول عید میرم خونه مامانم اما اون همیشه خونه همه رو میره بعد 13میاد خونمون یا خیلی دیر خونه همه میره مسافرتشو میره اگه وقت شد میاد خونه ما امروز زنگ زده ک بیاید بریم سفر منم به همسرم گفتم گفت که نه اصلا نمیام آخه هنوز خونمون نیومده کلا تو کل سال هم نهایتا 5بار مارو خونشون راه بده بعدم یه اخلاقی داره ک ما باهم میریم خرج خودمونم میدیم میره جلوی همه میگه ک اون خرج مارو میده دلم خیلی گرفته به شوهرم چندین بار توهین کرده اون که اصلا نمیاد با اونا بریم آخه روز اول زنگ زدیم بریم خونه مادرم گفتن نه وقتمون پره زورکی روز چهارم راهمون دادن شوهرم حق داره ولی منم حق دارم دلم گرفته منم خانوادمو میخوام آغوش گرم مادرم خونه مادرم مسافرت رفتن باهمو دلم میخواد چیکار کنم کنار بیام با این وضعیت 😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم این مسئله رو واسه خودت بزرگش نکن اگه مامانت زیاد دوست نداره بری خونشون خب پس تو چرا خوتو اذیت کنی خوب توهم نرو شوهرت هم حق داره اگه از شوهرت راضی هستی به زندگیت بچسب این چیزا رو واسه خودت دغدغه نکن بزار مامانت هم زتدگی خودش روبکنه

با مادرت حرف بزن خب  بگو انقد دلگیر و دلخوری ازش

خیلی گفتم خیلی میگه الکی به شوهرت بگو من اومدم الکی به فامیل بگو ما اومدیم حفظ ابرو کن ولی حوصله اینکارارو ندارم بعد ده سال 🥲

عزیزم این مسئله رو واسه خودت بزرگش نکن اگه مامانت زیاد دوست نداره بری خونشون خب پس تو چرا خوتو اذیت ...

دلم تنگ میشه واقعا احساس کمبود محبت میکنم ما با دوستامون رابطه داریم و با فامیل و.. جزمامانم بچه هام هستن ولی خوب وقتی خوش میگذره حتی بازم یادشون می افتم بازم انگار یه سوراخ عمیق تو قلبمه وقتی رابطه بچه های دیگه و خانوادشون رو میبینم حسرت میخورم 

دیروز خالم اومد خونمون تعجب کرد که مامانم هنوز نیومده بهش گفتم میگه الکی بگو اومدن اون ک نمیدونه دروغ میگی برای چی برای چی باید آبروشونرو حفظ کنم درصورتی ک به من و بچه هام هیچ ارزشی قائل نمیشه