2777
2789
عنوان

استرس

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 35 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید سودای مغزتون زیاده طب سنتی مراجعه داشتین؟ 

نمیدونم نه هنوزطب سنتی نرفتم خسته شدم ازاین زندگی همش دلم میخوادگریه کنم زاربزنم 

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰
باید ریشه یابی کنید که ریشه استرس از کجاست و اون‌رو حلش کنید. دارو فقط ظاهرا آروم میکنه آدم رو.‌

من همه چیم بخاطره معده مزاجم سوداشده همه جام سردشده بایدفقط گرمی بخورم بعضی وقتااصلن تعادلم ندارم 

من همه چیم بخاطره معده مزاجم سوداشده همه جام سردشده بایدفقط گرمی بخورم بعضی وقتااصلن تعادلم ندارم&nb ...

ببخش اینو میگم ولی این اصطلاحات طب سنتی هیچ پایه و اساس علمی ندارن. و تجویزاشون هم هیچ اساس علمی ندارن. عوام فریبی هست کلا. 

اینکه شما معدتون مشکل داره. بخاطر همون استرستون هست به نظرم. البته خب باید مشکلتون بررسی بشه و بیماریتون و بیحالیتون برای چی هست مشخص بشه.

کاربر آقا هستم
ببخش اینو میگم ولی این اصطلاحات طب سنتی هیچ پایه و اساس علمی ندارن. و تجویزاشون هم هیچ اساس علمی ندا ...

استرس به کنارمن خیلی عصبی ام یروزانقدراروم ومهربان یروزم که اصلن نمیشه طرفم اومد🤣🤣🤣

وا! مگه مردا ادم نیستم. والا یبار من رفتم دندون پزشکی، بدون بی حسی دندونمو عصب کشی کرد... پدرم درومد ...

چ احمق بوده دکتره عجب آمپولش فقط دردداره بقیشونمیدونم بخیه ام میکنن هیچی بدترازدندون نیست بخدا😓