2777
2789
شاید عزیزم ولی خب درکل بخوام بگم تا مطمئن نشدی اونم بهت علاقه داره خیلی چراغ سبز نشون نده

واقعیت مشکل اینه رفتاراش ضد و نقیضن و یکی از بزرگ ترین مشکلم همینه که نمیدونم دوسم داره یا نه. خیلی اتفاق افتاد که میشد گفت علاقه داره و به همون اندازه هم خیلی اتفاق افتاد که نشون میداد علاقه نداره! واقعا نمیدونم چیکار کنم!!!!!!!!

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعیت یه جشنی بود با اینکه استوریمو دید تبریک نگفت، منم چند ماه بعدش که تولدش بود تبریک نگفتم اونم ...

سخت شد ک ولی بنظرم همینجوری ک هستی بمون یا مثلا سعی کن تو گفت و گو هایی ک شرکت میکنه توام هم پاش باشی زیاد باهاش بحث کنی

میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
چیکارکنم واسه خجالتیم؟نمیتونمم

ببین من خجالتی بودنو میزارم پای اعتماد ب نفس چون از نظر من آدمی ک از خودش مطمئن نیس خجالت میکشه و من همیشه از خودم تعریف میکنم حالا من تورو نمیدونم تو اعتماد ب نفست کمه گلم؟

میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
سخت شد ک ولی بنظرم همینجوری ک هستی بمون یا مثلا سعی کن تو گفت و گو هایی ک شرکت میکنه توام هم پاش باش ...

میدونی مشکل چیه؟ اخیرا تو جمع ها خیلی ساکته، تا کسی باهاش حرف نزنه چیزی نمیگه!

از یه طرفم دقیق نمیدونم دوسم داره یا نه

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
بله عزیزم مشکلم اعتماد به نفسی چیکارکنم برطرف بشه؟

هی از نکات مثبتت تعریف کن مخصوصا از چهرت مغرور باش فک نکن بقیه ازت بالاتر یا سرترن همیشه ب خودت برس اینا خیلی ب بالا بردن اعتماد ب نفس کمک میکنه 

میدونی چیه؟بخاطر لکه ای ک روی لپمه همش احساس کمبود میکنم ولی خب باید عادت کنم دیگ

جای سوختگیه؟خیلی بزرگه؟