2777
2789
عنوان

آزمون استخدامی آموزش و پرورش

1508 بازدید | 21 پست

بچه ها کسی میدونه واسه آزمون استخدامی آموزش و پرورش مقطع ابتدایی چه درسهایی را باید بخونیم چه کتابهایی باید بگیریم برای دو سال دیگه می خوام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🎙تحلیل منابع آزمون استخدامی آموزش و پرورش

🎙اگه قصد دارید برخی کتب رو حذف کنید و مطالعه نکنید یا برای برخی کتب بیشتر وقت بزارید و برای برخی کمتر حتما

(حیطه عمومی ۱۰۰ سوال ) حیطه تخصصی (۷۵ سوال ). حیطه اختصاصی ( ۶۰ سوال )

📣📣 عمومی

✅تاریخ و فرهنگ تمدن (خدمات متقابل ایران و اسلام  وصعود چهل ساله ، هر کدام احتمال طرح ۱۰ سوال)    

✅معارف واندیشه( طرح کلی اندیشه بخش ایمان ، همرزمان حسین ، هر کدام احتمال طرح ۱۰ سوال )

✅دانش اجتماعی و حقوق  

اساسی(بیانیه گام دوم ، قانون اساسی ، وصیت نامه ، هر کدام احتمال طرح ۶ الی ۷ سوال   )

✅تعلیم و تربیت اسلامی  (مبانی نظری تحول بنیادین ...  طرح ۲۰ سوال )  

و

✅توانایی های ذهنی هوش ( طرح ۲۰ سوال )

در حیطه عمومی درس  تعلیم و تربیت که یک کتاب است و ۲۰ سوال ازش طرح میشه خیلی مهمه .....

📣📣اختصاصی

✅اسناد بالادستی.   (بیوگرافی درس ✍✍✍

🔸 از مواد حیطه اختصاصی:

1️⃣ اسناد و قوانین بالادستی آموزش و پرورش:

📚 سیاست­‌های کلی ایجاد تحول در آموزش و پرورش- /سند تحول بنیادین آموزش و پرورش جمهوری اسلامی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی-/ آیین‌نامه اجرایی مدارس مصوب سال 1400 شورای عالی آموزش و پرورش(. هر کدام احتمال طرح  ۵ سوال )

✅روش ها و فنون تدریس. (منبع اختصاصی  آزمون

✅(کتاب  فنون تدریس📚📚📚: تألیف آقای شعبانی, تمام فصول شامل آزمون میشه( جز فصل ۳ و ۷ ) طرح ۱۵سوال

✅ روانشناسی تربیتی  ( روان‌شناسی پرورشی سیف ۱۵ سوال )

✅سنجش و اندازه‌گیری( راهنمای معلم در اندازه گیری توصیفی (احتمالا ۷ سوال )

سنجش سیف (احتمالا  ۸ سوال)        

📣📣تخصصی

مفاهیم پایه و متون

✅روش های یاددهی قرآن.(هدیه سوم‌، ششم ، نهج القرآن ، هرکدام احتمالا طرح ۵ سوال )

✅روشهای یاددهی ریاضی. ( ریاضی اول و ششم, ۱۵ سوال )

✅ روشهای یاددهی فارسی. (راهنمای معلم فارسی اول ، چهارم ، ششم ، هرکدام احتمالا طرح ۵ سوال )

✅ روشهای یاددهی علوم تجربی( علوم دوم ، چهارم ، ششم ، هر کدام احتمال طرح ۵ سوال )  

✅روشهای یاددهی مطالعات.      

اجتماعی( مطالعات پنجم و ششم ,

من برای دبیری اگ ازمون بزارن اقدام میکنم ولی برای اموزگاری متاسفانه جایی ک هستم ظرفیت نداشت

اها ان شاالله برا دبیری میخوان و قبول میشی شهر ماهم برا اموزگار ابتدایی فقط ۵ نفر زن میخواد🙄🙄😖😖

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 
من برای دبیری اگ ازمون بزارن اقدام میکنم ولی برای اموزگاری متاسفانه جایی ک هستم ظرفیت نداشت

آها برا دبیری کی اعلام میشه ازمونش کی هست؟ بعد ما میتونیم شرکت کنیم چون این ازمونو شرکت کردم‌میگم 

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو