2777
2789
من هم دست نمیزرم

😂 باید پول جمع کنم برم لیزر اینجوریه که شب میزنم فردا غروب قشنگ ریز ریز دراومده پلی کیستیکم شوهر کنم فردایی پسم میفرسته 🤣🤣🤣🤣

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه؟؟؟ اره احتمالش هست، حتما قراره برم ازمایش بدم واسه چکاپ کل بدنم ایناروهم میگم دکتر بنویسه

اوهوم خوبه

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

فول بادی برو الکس بود ولی من ۸ سال پیش انحام داد الان شاید دیتگاه های بهتری اومده باشه

الکساندرایت اخه میگن بستگی به مو داره حتما میرم ممنون💙💙

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
سلامتیو از کجا آوردی دکتر؟ 😐

بببن خب هرچقدرم همه بگم ضرر نداره و خوبه و فلانه ، اگه یکم فکر کنی میفهمی که یه چیز غیر عادی یه اشعه یه لیزر یه چیز خطرناک وارد بدن میشه اگه شما ده ساله لیزر کردی هیچ عوارضی حس نکردی مطمئن باش ۲۰ سال دیگه نه تنها شما بلکه افراد بیشتر جامعه درگیر یه سری بیماری ها و مشملاتی میشن که علتشون خاموشه 

نه عزیز  منظورم این بود که خیلی بامزه بود 😂😂😂😂 همین  والا من خودم پشمکم  ما ا ...

هممینه 😎😎😎😎🤝🏻🤝🏻

😂 باید پول جمع کنم برم لیزر اینجوریه که شب میزنم فردا غروب قشنگ ریز ریز دراومده پلی کیستیکم شوهر کن ...

اول باید کیست تو درمان کنی بعد لیزر بری . چون اینجوری موها دوباره برمیگردن و هزینه ای که کردی حدر میره

...thi too shall pass
بببن خب هرچقدرم همه بگم ضرر نداره و خوبه و فلانه ، اگه یکم فکر کنی میفهمی که یه چیز غیر عادی یه اشعه ...

منم میترسم میگن کیست سینه میاره 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
کاربر عشق۱۳۷۳ چرا تعلیق شده میدونی عزیزم

🥲حس شیشمی بود دیگه ببین کجاها تگش کردن نیرنی یار تعلیق کرد

من كم موام 

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
منم میترسم میگن کیست سینه میاره 

کلا هرچی که غیر طبیعیه و به دست انسان ساخته شده 

هرچند یه سری خوبی هایی داشته باشه اما مطمئنا عوارضش خیلی بیشتر از خوبیاشه اونایی که میگن نه من رفتم هیچ مشکلی هم نداشتم صبر کنن یه ۱۰,۲۰ سالی بگذره بعد بیان نظر بدن

بببن خب هرچقدرم همه بگم ضرر نداره و خوبه و فلانه ، اگه یکم فکر کنی میفهمی که یه چیز غیر عادی یه اشعه ...

نهه عزیزم کاملا اثبات شده که هیچ اثری روی بدن نداره پایین فولیکول های مو یه سلولی بنام بالج هست که هرچقدر هم ادم شیو کنه چون اون سلول بنیادیه مجدد ذویش مو رو موجب میشه لیزر مستقیما باعث آسیب به اون سلول میشه برای همین دیگه مو درنمیاد یعنی هدف لیزر همون سلوله نه قسمتهای دیگه