2777
2789
وقتی تقصیر کار باشی و برای ادامه زندگیت .باید غرورتو بشکنی ..تاپیک بغلی ب خاطر غرورش بچش ازش گرفتن . ...

چرا همیشه یک طرفه غرور بشکنیم چرا نمی‌فهمیم حتما زن دلیل محکمی برای قهر داره ایشون اگه یاد داشته باشه چجور زنانه رفتار کنه هم غرورش حفظه هم زندگیش نیاز نیست همیشه تو زندگی کش مکش کنیم تا باز خودمون غرورمون له کنیم 

چرا همیشه یک طرفه غرور بشکنیم چرا نمی‌فهمیم حتما زن دلیل محکمی برای قهر داره ایشون اگه یاد داشته باش ...

باهمین فرمول جلو برو .خدا خوبت میکنه فردا صبح

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باهمین فرمول جلو برو .خدا خوبت میکنه فردا صبح

همین الانشم خوبم عالیم بزرگ ترین موفقیت‌مم علاقه آیه که مادر شوهر و پدر شوهر به من دارند عزیزم من از دشمنی چیزی نمیگم و هر چیزی هم من و شما میگیم باید خانمایی ک میخونند فکر کنن اول بعد نتیجه بگیرن کدوم درسته کدوم غلط و بعد عمل کنند وگرنه ما فقط نظر میدیم همونجور که شاید یکی ازین قدمها مارو به سمت جلو هول داده من واقعا از خودم تعریف نمیکنم چون هیچ انسانی بی عیب نیست اما واقعا تونستم اسبی رو رام کنم که همه ازش نا امید میشدن تا از کسی کمک خواستم میگفتن جدا شو اما خودم فکر کردم اینو نتونم مال خودم کنم دیگه کسیو نمیتونم مال خودم کنم