2777
2789
عنوان

میخوام جدا شم

3234 بازدید | 21 پست

سلام

امروز دیگه به تهش رسیدم

میخوام بعد از تعطیلات برای جدایی اقدام کنم. چرا باید بمونم توی زندگی ای که طرف هیچ ارزشی واسم قائل نیست؟

میدونست ازش ناراحتم ولی هیچی نگفت 

خسته شدم

به خودم اومدم دیدم تا الان من بودم که این رابطه رو نگه می‌داشتم اون هیچ کاری نکرد

من بودم دائم بهش توجه میکردم ولی ذره ای بهم توجه نکرد.

لطفا اونایی که کاربلدن بهم بگن باید چطوری برای طلاق اقدام کنم؟

بچه ندارم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درست شدنی نیس با مشاور و صحبت کردن 😶

۲ ماه پیش با ده تا مشاور صحبت کردم، گفت شما اخلاقا بهم نمی‌خورید بهش گفتم هیچی نگفت، تهش گفت برو کاری که مشاور بهت گفته رو انجام بده 😔😔

زندگی بازی نیس که طلاق بگیری که چی

بمونم توی این زندگی از بی توجهی اذیت بشم خوبه؟ میدونه ناراحتم هیچی نمیگه عذر خواهی نمیکنه هر راهی که بگی رو رفتم کتاب خوندم مشاور رفتم از این و اون کمک گرفتم یک روز خوبه دوباره همون آدم میشه

سلام،هیمنطوری نیست که دلیل محکمه پسند میخواد،ضرر شرافتی ،اعتیاد،ندادن نفقه ،عدم تهیه مکان زندگی و...

مهریه رو میخواین یانه ؟

مهر المثل میخواین یا نه ،شامل میزان تحصیلات، زیبایی خانم، موقعیت اجتماعی و..حساب میشه 

اگه طلاق توافقی باشه سریعتره.

حق طلاق با آقا باشه هرچی پیش برین دلیل محکمه پسند نداشته باشین طلاقتون نده نمیشه 

با وکیل خوب که پیگیر پرونده باشه نه فقط پول بگیره کاری نکنه قرارداد ببندید 

دادخواست درمحل سکونت شوهر داده میشود اگه مهریه دارید برای توقیف اموال ثبتی از طریق ثبت هم میشه اقدام کرد

طلاق خیلی بده اما واقعا یه رابطه رو باید هر دو طرف نگه داره

وقتی تلاشی نمیکنه وقتی به بهانه های کوچیک باهام دعوا میکنه وقتی هیچ حرفی براش اهمیت نداره باید چیکار کنم چقدر بهش بگم چقدر گوش نده میخوام تموم کنم همه چیزو مهریه هم نمیخوام بره خودش زندگی بکنه منم برم پی درس و کارم 😔😔😔😔😔

سلام،هیمنطوری نیست که دلیل محکمه پسند میخواد،ضرر شرافتی ،اعتیاد،ندادن نفقه ،عدم تهیه مکان زندگی و... ...

مهریه نمیخوام بدبختیم اینه خاله اش وکیل هر کاری بخواد بکنه میتونه از طریق خاله اش انجام بده 😔 ولی منم بابام از بزرگان شهرمون و وکیل و این چیزا که قدر باشن خیلی میشناسه فقط میخوام جدا شم خسته شدم ازش  از رفتارش 😭😭😭