2777
2789
عنوان

فیبروم

210 بازدید | 10 پست

سلام دوستای گلم 

من قاعدگیام همیشه سر وقته ولی خونریزی خیلی شدیدی دارم بدون درد و حتی حساس بودن سینه. ولی خیلی شدیده ک  باعث کم خونیمم شده و پرولاکتینمم بالاس

و وقتی ورزش سنگین میکنم لکه بینی دارم 

ممکنه فیبروم داشت باشم؟ 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
سلام عزیزم اگه خیلی نامنظمی آره ممکنه داشته باشی بین پریود هات هر چند وقت فاصله میفته؟

ن منظمه شاید یکی دوروز عقب جلو بیوفته 

وگرن منظمه

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو سونو

رفتم. گفت مشکلی نیس 

ولی هالا چن روز دیگ میخام سونوی داخل رحم انجام بدم 

ن منظمه شاید یکی دوروز عقب جلو بیوفته  وگرن منظمه

به بین فیبروم اگه داشته باشی مثلا ۲ هفته عقب میندازی یکی دو روز طبیعیه منم عقب ميندازم یا جلو میفته خون ریزی شدید احتمالا ژنی باشه مامان من ۵۰ سالشه اما بیشتر از من خونریزی و درد داره باید دوتا نوار استفاده کنه انقد شدیده همسن من بوده حالت تهوع و استفراغ هم داشته اما یه دکتر زنان برو حتما به بین چی تشخیص میده پشت گوش ننداز

نمکــدون سایت هستــم  <طرفدار حـــقوق زنان>👊تعلــیق گر مردای مزاحــم و بد دهــن سایت 🙌😎
به بین فیبروم اگه داشته باشی مثلا ۲ هفته عقب میندازی یکی دو روز طبیعیه منم عقب ميندازم یا جلو میفته ...

من اخه مامانمم همینجور بود ک فیبروم داشت 

من اصن نوار جواب نیس انقد شدیده ک باید نوارو بذارم رو دستمال بزرگ 

اره برو خیالت راحت بشه الکی فکرتو درگیرش نکن

اره میرم حتمآ 💐

من اخه مامانمم همینجور بود ک فیبروم داشت  من اصن نوار جواب نیس انقد شدیده ک باید نوارو بذارم ر ...

اگه اینجوریه برو دکتر زنان به بین مشکل چیه ژنی بهت رسیده حتما برو چکاب به بین چی میگه

نمکــدون سایت هستــم  <طرفدار حـــقوق زنان>👊تعلــیق گر مردای مزاحــم و بد دهــن سایت 🙌😎