2777
2789
عنوان

زیست دهم کمک

148 بازدید | 27 پست

برای مبادله گاز های تفسی حتما باید گاز ها محلول باشنبرای همهی جانداران؟
در فرایند تهویه ششی اگر فقط ویزگی کشسانی شش ها باعث برگشت انها به حالت اول بشه حجمی که از دستگاه تنفس خارج میشه برابر حجم ذخیره بازدمی هست
هرعصب دستگاه عصبی خودمختار که به فعالیت های گوارشی موثر هست بر عملکر شبکه عصبی هم تاثیر گذاره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دومیم غلطه شاید حجم جاری اومد بیرون😑😐

بازم سوال میشه بپرسم؟؟
هر بافتی کهمولکول های حاصل از بافت چربی ذخیره کنه میتونه حجم زیادی از پروتیین و کلسترول رو ترکیب کنه

در بافت پیوندی متراکم مثل بافت ماهیجه دیواره معده حتما هسته ای بیضی در مرکز یاخته های دوکی شکل هست

فکر کنم اولی درست ، دومی سومی غلط مطمئن نیستم

هر بافتی کهمولکول های حاصل از بافت چربی ذخیره کنه میتونه حجم زیادی از پروتیین و کلسترول رو ترکیب کنه

در بافت پیوندی متراکم مثل بافت ماهیجه دیواره معده حتما هسته ای بیضی در مرکز یاخته های دوکی شکل هست
میشه اینارم جواب بدی:))

بازم سوال میشه بپرسم؟؟ هر بافتی کهمولکول های حاصل از بافت چربی ذخیره کنه میتونه حجم زیادی از پروتیین ...

دومی درسته به نظرم چون تو هرکدوم از این لایه ها رگ خونی وجود داره رگ خونیم ماهیچه صاف داره این ویژگیم ک گفتی مربوط ب ماهیچه صافه

اینم میگذره سخت نگیر:)
دومی درسته به نظرم چون تو هرکدوم از این لایه ها رگ خونی وجود داره رگ خونیم ماهیچه صاف داره این ویژگی ...

بلافاصله پس از ورود محتویات لوله گوارش به بخش کیسه ای شکل ان نوعی ماده شیمیایی موجود  درخون میتواند به پروتیین های سطح دو نوع یاخته متصل شود
در فرد سالم تخریب ریز پرزها تحت تاثیرگلوتن گندم لاعث افزایس امینو اسید و اسید چرب در موفوع استدرست و نادرست هستن
اینا تروخداا

اولی رو نمی دونم ، دومی درسته

بلافاصله پس از ورود محتویات لوله گوارش به بخش کیسه ای شکل ان نوعی ماده شیمیایی موجود  درخون میتواند به پروتیین های سطح دو نوع یاخته متصل شود
در فرد سالم تخریب ریز پرزها تحت تاثیرگلوتن گندم لاعث افزایس امینو اسید و اسید چرب در موفوع استدرست و نادرست هستن
اخریسه لضفاا

بلافاصله پس از ورود محتویات لوله گوارش به بخش کیسه ای شکل ان نوعی ماده شیمیایی موجود  درخون میت ...

دومی مطمئن نیستم فک کنم غلطه چون اون وقت فرد سالم نیست توی فردی ک بیماری سلیاک داره اینطوری میشه ن فرد سالم

اینم میگذره سخت نگیر:)