tanhatarinnnn33 مدیر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 9651 عنوان شد شد نشد.. | مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 72 پست شد شد، نشد همینجوری غمگین و ناراحت میمونم دیگه چیکار کنم؟🥺 من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔 1402/01/08 | 10:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_mrkamii عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 447 من خواب و گریه چشات واس گریه زیادی خوشگل نی؟ گریه ام کاری و درست نمیکنه
tanhatarinnnn33 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 9651 شد شد نشد بره به درک اون بره به درک منم برم به افسردگی و گریه من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
f1383r عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 543 آره ولی خب خدا همه چیزو برا همه کس نمیخواد ... خوب حتما به صلاحت نیست که برات نمیخاد دلم تنگ است..برای کسی که نمی شود او را خواست..نمی شود او را داشت..فقط میشود سخت برای او دلتنگ شد..و در حسرت آغوشش سوخت..💔
tanhatarinnnn33 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 9651 چشات واس گریه زیادی خوشگل نی؟ گریه ام کاری و درست نمیکنه صبح بیدار شدم اینقدر چشام وحشتناک شده بود کنار دناغم هم خط عمیق افتاده بود از بس گریه کردم دیشب من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
tanhatarinnnn33 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 9651 خوب حتما به صلاحت نیست که برات نمیخاد اینم توجیه خوبیه... من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
mtanhaaaa عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 186 منم دوست دارم بمیرم ولی وقتی فکر میکنم ارثیه م گیر اواخر و برادرای بی رحمم میاد دلم نمیخواد ول ... کاش میشد میخابیدم بیدار میشدم میدیدم هیچی یادم نمیاد از تموم رسیدنی های دنیا ما فقط دستمون به غماش رسید.... 😔💔
tanhatarinnnn33 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 9651 کاش میشد میخابیدم بیدار میشدم میدیدم هیچی یادم نمیاد دقیقا کاش زمان برمیگشت با دقیقا یه سال قبل . من خیلی مشکل دارم خیلی ولی حداقل دلشکسته نبودم من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
_mrkamii عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 447 صبح بیدار شدم اینقدر چشام وحشتناک شده بود کنار دناغم هم خط عمیق افتاده بود از بس گریه کردم دیشب&nbs ... الهی من فدات شم گریه نکن دیگه بسپارش به خدا باشه؟
tanhatarinnnn33 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 9651 الهی من فدات شم گریه نکن دیگه بسپارش به خدا باشه؟ باش ممنون از دلداریت گلم من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
mtanhaaaa عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 186 دقیقا کاش زمان برمیگشت با دقیقا یه سال قبل . من خیلی مشکل دارم خیلی ولی حداقل دلشکسته نبودم باریکلا زمان برمیگشت دقیقا ب یک سال قبل و من هیچوقت قبول نمیکردم همچید ادمی بیاد ت زندگیم ک حالا مجبور باشم تمام شبارو تا صب بیدار بمونم از تموم رسیدنی های دنیا ما فقط دستمون به غماش رسید.... 😔💔
tanhatarinnnn33 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 9651 باریکلا زمان برمیگشت دقیقا ب یک سال قبل و من هیچوقت قبول نمیکردم همچید ادمی بیاد ت زندگیم ک حالا مجب ... چقدر اومد پیویم چقدر اومد تا یه ماه بهش محل نمیدادم آخرش اون الان هم که قید منو زده من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
mtanhaaaa عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 186 چقدر اومد پیویم چقدر اومد تا یه ماه بهش محل نمیدادم آخرش اون الان هم که قید منو زده منم همینطور اخرین تاپیکمو بخون اخرش شد این نتیجش از تموم رسیدنی های دنیا ما فقط دستمون به غماش رسید.... 😔💔
tanhatarinnnn33 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 9651 منم همینطور اخرین تاپیکمو بخون اخرش شد این نتیجش آره خوندم نامزدی کرد چه میشه کرد من میدونم و تقدیرم اینه هیچوقت یه مرد تو زندگیم نبوده و نخواهد بود نه پدر و برادر خوب نه پارتنر خوب من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
mtanhaaaa عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 186 آره خوندم نامزدی کرد چه میشه کرد من میدونم و تقدیرم اینه هیچوقت یه مرد تو زندگیم نبوده و نخواهد بود ... چقد شبیه ب همیم منم پدر ندارم و بردارمم کاری ب کارم ندارهتنها امیدم اون بود ک دیشب...... 💔 از تموم رسیدنی های دنیا ما فقط دستمون به غماش رسید.... 😔💔
tanhatarinnnn33 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 9651 چقد شبیه ب همیم منم پدر ندارم و بردارمم کاری ب کارم نداره تنها امیدم اون بود ک دیشب...... 💔 من تو زندگیم خیلی تنهایی کشیدم و میدونم آخرش هم میرم خانه سالمندان من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔