2777
2789
عنوان

دلم گرفته

222 بازدید | 25 پست

لطفادوستان اگه نمیتونیدیه حرفی بزنیدکه آروم شم خواهش نیاید

باردارم همسرم همش میگفت بچه پسره وخیلیم پسردوست همینم باعث شدمنم پسردوست شم الان سونودادم گفتن دختره همسرم خیلی ناراحته منم نارا حتم

نمیخوام ناشکری کنم خدایاشکرت که یه بچه سالم نصیبم کردی 

ولی خیلی دوست داشتم بچم پسربود هنوزم امیددارم زایمان کنم پسرباشه 

خواهش نگید بی سواد فعلا چون دوست داشتن جنسیت بچه ات ربطی به سواد تحصیلات الان بعضی میان میگن بی سواد بیشعوری که پسردوست داری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان متوجه نیستی دختر خیلی خوبه

اینجا میگن "دختر میگه تا۳ روز دورم نندازین یه جوری خودمو تو دلتون جا میکنم" مطمئن باش عاشقش میشی

من وقتی رفتم دانشگاه مامانم گفت کاش یه دختر دیگه هم داشتم

فرقی نکنه پسرم پشتوانه نداشته باشه از دختر خیلی بدتره خیلیییی

این درسته ولی جامعه همیشه بی نفع مردا بوده 

بنظرم پسربودبهتر بودبالاخره میتونه گلیم خودشو ازآبکشه بیرون 

این درسته ولی جامعه همیشه بی نفع مردا بوده  بنظرم پسربودبهتر بودبالاخره میتونه گلیم خودشو ازآب ...

پشتوانه نداشته باشه از دختر بدتره دختر شاید خوشگل باشه یا شانس داشته باشه یه مرد خوب گیرش بیاد ولی مرد تو جامعه ما با این گرانی و بیگاری ممکنه حتی معتادم بشه که الان خیلی ها اونطورن 

الان متوجه نیستی دختر خیلی خوبه اینجا میگن "دختر میگه تا۳ روز دورم نندازین یه جوری خودمو تو دلتون ج ...

میدونه به دنیابیاد دوسش داریم بالاخره بچمونه 

ولی خوب هنوزکه هنوزنمیتونم بگم بچم دختره یابراش اسم انتخابم کنم خیلی ناراحتم ازاینکه نمیتونم به این فکرکنم که اسمشو چی بزارم میدونم الان اونم داخل شکممه همه چیزوحس میکنه ولی واقعانمیتونم حتی دست بزارم روشکمم بهش بگم دخترم 

امیدوارم خدامنوببخشه

عزیزم بهت حق میدم هر کی سلیقه خاص خودشو داره مثلا من و شوهرم برعکس شما دختر دوس داشتیم تو ان تی گفتن دختر کلی ذوق کردیم حتی چند تیکه لباس و پاپوش دخترونه گرفتم بعد واس آنومالی رفتم دکتر گفت جنسیت رو میدونین دیگه گفتیم آره دختره دیگه گفت نه پسره اینقد حالم گرفته شد شوهرم گفت پسرم خوبه مامانم گفت بگو خداروشکر ناراحت نشو خدا غضب میکنه،ولی دست خودم نبود هنوزم ته دلم دختره هی میگم یعنی ممکن اشتباه شده باشه😁ولی پسرم دوست دارم حتی مادرا پسر دوستن ولی خیلی دوست داشتم بچه اولم دختر باشه ،توام خودتو ناراحت نکن عزیزم انشالله سری بعدی دیگه کاریه ک شده وقتی بدنیا بیاد خودت خوب میشی حتی باباش هم خوب میشه و عاشقش میشین گلم ناراحتی نکن

درسته

هیچ وقت فکر نکن بدون پشتوانه باشه پسر میتونه زندگی کنه فقط اینو در نطر داشته باشه قسمت و شانس آدم خوب باشه دختر و پسر فرق نداره وگرنه پسر بدنیا بیاد شانس نداشته باشه نابود ترینه

عزیزم بهت حق میدم هر کی سلیقه خاص خودشو داره مثلا من و شوهرم برعکس شما دختر دوس داشتیم تو ان تی گفتن ...

چی بگم خواست خدابوده 

رفتم قم چندتیکه لباس پسرونه خریدم حتی گفتم اسمشو بزارم ابولفضل 

هیچ وقت فکر نکن بدون پشتوانه باشه پسر میتونه زندگی کنه فقط اینو در نطر داشته باشه قسمت و شانس آدم خو ...

خداکنه دخترم به دنیا بیاد بهترین شانس وبهترین سرنوشت روداشته باشه 

آینده خوبی داشته باشه وازبه دنیااومدنش منوهمسرم افتخارکنیم

میدونه به دنیابیاد دوسش داریم بالاخره بچمونه  ولی خوب هنوزکه هنوزنمیتونم بگم بچم دختره یابراش ...

نه مطمئن باش چند روز دیگه برات عادی میشه و اینا رو یادت میره

فقط فرق بین جنسیت های بچه هات نزار با دختر و پسرت مثل همدیگه برخورد کن هیچوقت بهشون نگو چون دختری یا چون پسری 

بزار یه جوری بزرگ شن که اصلا تفاوت بین جنسیت هارو نبینن

و اینکه حقیقتا به نظرم دختر و پسر بودنش خیلی مهم نیست اگه پسر دوست داری ایشالا دفعه دیگه یه پسر تپلی گیرت بیاد