2777
2789

اول برو دکتر متخصص پوست بگو برات آزمایشای لازموبنویسه شاید کبدچرب یاهورمونیه یااگه شیرینی ومغزیجات استفاده میکنی یمدت حذف کن جوشات درمان شه

واسه جاش میتونی میکرونیدلینگ کنی

منم جای جوش دارم ، وقتی چیزای شیرین مثل بامیه یا چرب مثل تخمه میخورم سریع جوش میزنم

من یه روتین خیلی کوچیک انجام میدم تاثیر خیلی کمی رو جای جوشام داشته خواستی بگو بگم بهت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول برو دکتر متخصص پوست بگو برات آزمایشای لازموبنویسه شاید کبدچرب یاهورمونیه یااگه شیرینی ومغزیجات ا ...

برای آزمایش حتما باید دکتر بگه؟ منم زیاد جوش میزنم گفتن برو آزمایش بده شاید مشکل هورمونی داری یا تنبلی تخمدان یا کبد چرب داری

البته اینم بگم فقط من نیستم پسر عمو و دختر عموهامم مثل من جوش میزنن شایدم ارثیه

میخواستم خودم برم آزمایش بدم ، میشه یا برم دکتر؟

سلام اول اینکه برو دکتر و علت جوش هات متوجه شو شاید اصلا هورمونی باشه اما اگر مشکل هورمونی نداری و بخاطر خوراکی های عید هست یا درکل اگر کلا مشکل هورمونی و داخل و کبد نداری میتونی از صابون های آنتی باکتریال استفاده کنی اگر پوستت چرب هست روزی دوبار اگر خشک هست پوستت روزی یکبار 

توجه داشته باش که این صابون پوست صورت خشک می‌کنه و حتما یه آبرسان خوب کنارش استفاده کن اما اگر مشکل خاصی نداری و همینجوری جوش میزنی صابون یا ژل های آنتی باکتریال مناسبت هست برای جای جوش هم جای جوش لکه قهوه ای بدون فرورفتگی توی پوست باشه میتونی از لایه بردار های با درصد ۱۵ استفاده کنی سه شب در هفته و صبح بشوری 

اما اگر فرورفتگی داره باید مراجعه به دکتر پوست کنی که حالا یا با ژل زدن یا با روش های دیگ مثل میکرونیدلینگ و .... رفع میشه 

برای آزمایش حتما باید دکتر بگه؟ منم زیاد جوش میزنم گفتن برو آزمایش بده شاید مشکل هورمونی داری یا تنب ...

بعضی دکترا نمینویسن مثلا خودمن جوش بدن دارم ولی صورتم اصلا نمیزنه رفتم دکتر پوست آنتی بیوتیک تجویزکرد گفتم لطفا برام آرمایش هورمونی بنویس گف نه لازم نیس گفتم من ازتون میخوام بعد آزمایش دادم دیدم هورمون مردونم بالاس ویتامین دی و زینک بدنم پایینه اون تشخیص نداده بود

بعدش جوابشوبردم متخصص غدد برام داروداد ولی نتونستم استفاده کنم بعد عیددوباره قراره برم

خیلیییی استرس دارم برم دکتر بگه تنبلی تخمدان داری و واسه معاینه اینا واقعا خجالت میکشم😑

نه بابا دخترو که معاینه نمیکنن 

یه آزمایش خون میدی روز سوم پریودی 

واسه تنبلیم سونوگرافی انجام میدی قسمت بالای واژن یه دستگاهی میزارن اصلا لازم نیس شلوارتو دربیاری

نه بابا دخترو که معاینه نمیکنن  یه آزمایش خون میدی روز سوم پریودی  واسه تنبلیم سونوگرافی ...

حس میکنم کلی مشکل داره بدنم😐

ازمایش چکاپ کامل بدم ، مشکلات هورمونی ام مشخص میکنه یا ازمایشش جداس؟

.

وای خیالم راحت شد فوبیای معاینه دارم😭😂

حس میکنم کلی مشکل داره بدنم😐 ازمایش چکاپ کامل بدم ، مشکلات هورمونی ام مشخص میکنه یا ازمایشش جداس؟ ...

چکاپ نه 

آزمایش هورمونی فرق داره یه سری قواعدداره مثلا روز ۳پریودی بایدبری یساعت بعد بیدارشدن ازخواب آزمایش بدی و...اینارو خوددکتر بهت میگه گرونترم هس

نه معاینه نمیکنن نگران نباش

ممنونم دوستان ازراهنماييتون.من چن ساله صورتم اينجوريه امسالم بيشترشده مشكل كوليت دارم چن سال پيش هم رفتم سونو كه دكترگفت پلي كيستيك هست يكي دو دوره دارو مصرف كردم بعدش ديگه ادامه ندادم 

الان هرجورماسك وصابون هم استفاده ميكنم افاقه نميكنه .فرورفتگي هاشم زياده

بعضی دکترا نمینویسن مثلا خودمن جوش بدن دارم ولی صورتم اصلا نمیزنه رفتم دکتر پوست آنتی بیوتیک تجویزکر ...

بله منم اينطوريم موهاي زايد خيلي دارم .بااين بيماري كوليت كه دارم ومعده درد اين جوش صورت هم اضافه شده بهش .من فكرميكردم اين هم بخاطرهمين كوليت باشه آخه خيلي علايم ديگه دارم كه مربوط به اين بيماريه.