2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من خواب بابابزرگم که فوت شده رو دیدم ازش هک یه سوال پرسیدم جواب داد راسته کخ از مرده ها هر سوال بکنی ...

بستگی به شرایط خواب و بیننده خواب داره 

باید توضیح کامل بدید اگر توضیحش اینجا سخته توی پی وی هم میتونید 

عزیزم من امشب خواب دیدم سر قبر دو شهید رفتم و خیلی گریه میکنم و یه آشنا مون ک جانباز بود و شهید شده  میگم من بجای تو از این به بعد میام سر قبر این شهدا و دوستات نگران نباش فقط دعام کن  با گریه میگفتم

خدایا خودت برام معجزه کن.
من خواب دیدم چندتا پاکت نامه دارم از یه پستچی میگیرم و تخم مرغ محلی دارم از یکی میخرم متاهل نیستم

خواب پاکتنامه معمولا نشانه خبر خوش و مال و مادیات هست و تخم مرغ نماد سود رسوندن از نظر همنشینی و مادی به دیگران هست 

پس تعبیرش میشه شما مالی رو به دست میارید (در کنار اینکه خودتون سود میبرید ) به وسیله این مال به دیگران سود میرسونید که اگر خلاف این باشه احتمالا مالتون رو از دست میدید  

بستگی به شرایط خواب و بیننده خواب داره  باید توضیح کامل بدید اگر توضیحش اینجا سخته توی پی وی ه ...

عزیزم منو یه شخصی هم دیگه رو دوست داریم بعد خواب دیدم بابا بزرگم اومده تو جمع ما پیش ماست خیلی هم حالش خوب بود من بغلش کردم گفتم آقا جون من با اون پسر ازدواج میکنم گفت آره گفتم واقعا؟گفت آخه اون چیه؟

سلام عزیزم لطف میکنید اگر بگید

من امسال دانشگاه قبول شدم به اتفاقی افتاد که تعدادی رو حذف کردن منم جزوشون بودم 

خیلی حالم بد بود و همش گریه و بیتابی 

تا اینکه یه شب مامانم خواب دید منو مامانم مزار شهید مغفوری بودیم 

شهید مغفوری اول اذان گفتن بعدش رو هیییچ مزاری فانوس روشن نبود جز ایشون و بارونم میومد ایشون بعد اذان دستشونو از زیر خاک اوردن بیرون و گفتن اینقدر گریه نکن خیروصلاح تو توی اینه

یه کتاب سفید رنگ دادن به من

از آبان میخوام کسی تعبیر کنه ولی کسی نیست

من دیشب خواب عقرب دیدم 😂😂الهی فداش بشم نگین کاری شده بود 

عقرب معمولا نماد دشمن هست 

اینکه جواهر نشان و زیبا بود و شما ترسی از اون نداشتید 

نشانه ساده بودن شما در مواجهه با دشمنان رند شماس 

بهتر بیشتر مراقب دلایل دوستی افراد با خودتون باشید که خدای نکرده آسیب نبینید . 

نیاز نیس بیش از حد حساس بشید فقط منطقی برخورد کنید که دوستی بیش از حد برخی با شما چه دلایلی میتونه داشته باشه

عزیزم من امشب خواب دیدم سر قبر دو شهید رفتم و خیلی گریه میکنم و یه آشنا مون ک جانباز بود و شهید شده ...

خواب مرگ کلا نماد طول عمر هست 

برای رفتگان خیرات کنید و اگر وعده ای برای شخص از دنیا رفته میدید حتما عملی کنید 

عزیزم منو یه شخصی هم دیگه رو دوست داریم بعد خواب دیدم بابا بزرگم اومده تو جمع ما پیش ماست خیلی هم حا ...

اگر واقعا شخصی رو دوست دارید و عاشق شدید 

دقت کنید که همه موارد رو بسنجید و شخص مورد نظر رو به خوبی کنکاش کنید 

ممکنه مرحوم پدربزرگتون میخان شمارو آگاه به نشناختن طرف مقابلتون کنن نه اینکه شمارو منصرف کنه