2777
2789

دوستام زیاد دارن اگه درست تربیت شده باشن و بتونی تفریح و پیاده روی و بازیش رواوکی کنی خوبه تنهاش نذار

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐

من هاسکی دارم نگهداریش خب بالاخره سخته هزینش زیاده و اینکه نباید تو خونه تنها بمونه نژادی ک شمامیگی پشم ریزیش خیلیییی زیاده و حتما چسب موی سگ باید بخرین در کل باید شرایطشو کامل داشته باشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیامبر(صلّی الله علیه وآله) فرمود:

ای که  در آن باشد، ملائکه الهی به آن در نمی آیند.❤️💛

امیرمومنان علی (علیه السّلام) فرمود:

از  بپرهیزید.🌷🌷

ودر نگهداری سگ خیری نیست، مگر در سگ شکاری برای نگهبانی و سگ همراه گله گوسفندان.

تویی تنها امیدم یا رب❤

عزیزم من سالهاست سگ دارم. نگهداری سگ در کنار لذتش آسون نیست. باید آموزش ببینه. به بهداشت و تغذیه و واکسیناسیونش رسیدگی بشه و اینکه براش وقت بذاری. 

اگر مطمئنی عمری میتونی ازش نگهداری بکنی خوبه چون این طفلیا تو دست به دست شدن خیلی اذیت میشن. 

پیامبر(صلّی الله علیه وآله) فرمود:    ای که   در آن باشد، ملائکه الهی به ...

زمان پیامبر که قرص ضد انگل نبوده بله حرف شما درسته اما الان سگ و گربه ها زیر نظر دامپزشک ضد انگل و ضد قارچ میخورن و دیگه مثل زمان قدیم میکروبی نیستن

اسی من ۴ تا خونه دارم 

یه ارتشم  تو کمپ حمایتیمون دارم 

هزینه ی نگه داریش زیاده و حتما باید تو روز چند ساعت براش وقت بذاری 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴