2777
2789
عنوان

دخترم همش مریضه

96 بازدید | 9 پست

سه سال و نیمشه این زمستون یک هفته در میان مریض بود حالا یه روز بعد عید دلپیچه و حالت تهوع و تب داشت فکر کردم مسموم شده.الانم گلوش درد میکنه بازم تب کرده هر بارم مریض میشه منم ازش میگیرم.از بس انتی بیوتیک خوردیم دوتامون خیلی ضعیف شدیم من که دیگه بریدم خودمم مریضم نمیتونم بهش برسم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا منم با بیست و دو سال سن وضعم همین بود ، از اول زمستون ده بار مریض شدم ، تازه بیرونم زیاد نمیرم

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰۷شهریور۴۰۵ به وقت ۳۰ هفتگی~وزن ۱کیلو و ۲۱۵😢 فسقلیه مامانی🫠🤏🏼۱۴شهریور،۳۱هفته~وزن 1کیلو و 500✓۳۲هفته~۱کیلو و ۷۰۰✓۳۴هفته~۲کیلو و ۲۰۰ ~~روزای سختی رو داریم میگذرونیم مامانی ولی من همه رو بخاطر روی ماه تو تحمل میکنم💞

عزیزم دخترت ایمنی بدنش پایین هست 

چون بچه ها غذا هم درستی نمی خورن 

بهش هر روز شربت تقویتی بده شربت ایمونس خوبه یا سانستول 

بهش غذاهای مقوی هم بده 

دیگه هم سعی کن یه مدتی خشک کن نخورید 

چون خودش بدنو ضعیف میکنه 

عزیزم دخترت ایمنی بدنش پایین هست  چون بچه ها غذا هم درستی نمی خورن  بهش هر روز شربت تقوی ...

مشکلم همینه هیچ شربتی نمیخوره غذا نمیخوره .سرم هم دو بار بردم‌بزنه خودشو کشت از بس جیغ زد  براش نزدن 

مشکلم همینه هیچ شربتی نمیخوره غذا نمیخوره .سرم هم دو بار بردم‌بزنه خودشو کشت از بس جیغ زد  براش ...

به زور بهش شربت بده عزیزم 

بریز داخل آبمیوه براش 

با یه ترفندی حتما بهش بده 

بعد خوب میشه