2777
2789
عنوان

ترس از ازدواج

285 بازدید | 7 پست

بعد از مدتها چندتا خواستگار دارم. یکیشون مادرش با مادرم صحبت کرد ولی به دلیل مشکلات مالی خودمون فعلا منتظرن. من از پسره و شرایطش خوشم اومده اما مادرم میگه حتما وضع ما باید بهتر بشه ( شاید اصن تا ۱۰ سال وضع مون خوب نشه). از یه طرف دیگه یکی از نزدیکان خواستگارم فوت کرده و احتمالا تا یکسال دیگه باید صبر کنم.

از اون طرف خواستگارهای مجازی که واسطه معرفی میکنه بعضیاشون موقعیت خوبی دارن ولی با اعتقادات من نمیخونه یا به دلم نمیشیگه اما مادرم یا خواهرم خوششون میاد. اما وقتی ملاک هاشون رو میبینم از ازدواج میترسم... میترسم این رو انتخاب کنم بعدش اونی که خوشش میومد ازم ( منم ازش خوشم میاد) بگه چرا یه سال برام صبر نکردی ( آخه خیلی ساله که مادرش منو براش انتخاب کرده، فقط نشون نشدیم)

و میترسم یکی از اون مجازی ها رو انتخاب کنم ولی اصلا اونجوری که واسطه میگه نباشه چون دیدم بین خواستگارها چندتا دروغ گفتن ( مثلا طرف سنش ۴۰ بوده گفته ۳۵. یا طرف فرهنگی بوده ولی بد اخلاق یا طرف خیلی پول داشته ولی حاضر نبوده کار کنه و شغلی داشته باشه.)

توی تاپیک های قبلیم گفتم مادرم شدیدا سختگیره و اجازی صبحت یا دوستی قبل ازدواج رو نمیده و اجازه ی بیرون رفتن از خونه هم همینطور.

من چیکار کنم؟ قبلا اینجوری بین چند تا انتخاب سردرگم نبودم.  

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃

همونکه خودت دوست داری هم دوسش داری هم شرایطش خوبه هم می‌شناسید مشکل چیه پس؟

واقعا یکسال صبر کردن سخته؟

شرایط خودتونم بهتر میشه تا اون موقع انشالله 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

به این فکر کن مادر یا خواهرت قرار نیست با اون زندگی کنن

هرکی دیدی خودت میپسندی و شرایطش اوکییه همونو انتخاب کن حداقلش اینه حسرت نمیخوری

منم همین رویه رو پیش رفتم الان نامزدمو بیشتر از من میخوان با اینکه اولش مخالف بودن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب پیامت رو تا آخر نخوندم چون وسطاش گیج شدم چی گفتی ! خاستگاری مجازی درک نکردم ! ولی اینکه میگه وضعمون بهتر بشه رو درک میکنم...من بابام دستش خالیه .پارسال این موقع دوس پسرم ازم خاستگاری کرد تا امروز هنوز نیومده خونمون!!!!قراره اردیبهشت بیاد انشالله و تو خرداد عقد کنیم 😅🫡وای این یکسالی که گذشت من پیر شدن انقد حرص خوردم .....زنگ زدم مشاوره گفتم خانوادم میگن صب کن ما وضعمون خوب بشه .مشاوره گفت از ۵ سال پیش تا الان چه نغییری تو زندگیت داشتی !گفتم هیچی .گفت ۵ سال صبر کنی باز همینه ‌.... سن تو بیشتر میشه فقط.... سن هم ملاکه بهرحال .من سنم زیاده و بیشتر صب کنم میرسم به سی سال ...اگه سنت طرفای بیست صب کن

ینی چی وضعمون باید بهتر باشه. هرچی که هست همینه دیگه. اینهمه با ادم سطح بالاتر از خودشون ازدواج میکنن مشکلی نداره که. شما دوسش داری اون هم شما رو دوست داره. به حرف مادرت توجه نکن اوکی را بده. 

تا یکسال صبر کن وضعتون بهتر میشه  مجازی زیاد اعتباری نیست   منم ازدواج سنتی داشتم و مادرش با مادرم صحبت کردن و با همون ازدواج کردم  و خدا رو شکر از زندگی هم راضیم  ... وضع مالی شما رو مادر پسره ک دیدن  و اومدن  پس نگران وضعیت مالی نباش اون خانواده شما رو میخوان نه وضعیت مالیتون رو 

عزیزم نقدو بچسب و نسیه رو ول کن ، از کجا مطمعنی یه سال دیگه بیان خواستگاری تو ؟فرض کن تو این بازه تو خواستگاری خوبم رد کرده باشی و اونم نیاد ، اونموقع تکلیف چیه 

به نظر من به موردای خوبی که معرفی میشن اجازه خواستگاری و آشنایی بده ، اگه نپسندیدی رد میکنی ، اگه خوب بود و پسندیدی که دیگه عالیه 

ولی من مورد میشناسم فامیل پسره مرده بود ، ولی چون ترسیدن دختره ازدواج کنه ،یواشکی نامزد کردن ، به نظر روی یه سال بعد خیلی حساب باز نکن

همه چی درست میشه