بعد از مدتها چندتا خواستگار دارم. یکیشون مادرش با مادرم صحبت کرد ولی به دلیل مشکلات مالی خودمون فعلا منتظرن. من از پسره و شرایطش خوشم اومده اما مادرم میگه حتما وضع ما باید بهتر بشه ( شاید اصن تا ۱۰ سال وضع مون خوب نشه). از یه طرف دیگه یکی از نزدیکان خواستگارم فوت کرده و احتمالا تا یکسال دیگه باید صبر کنم.
از اون طرف خواستگارهای مجازی که واسطه معرفی میکنه بعضیاشون موقعیت خوبی دارن ولی با اعتقادات من نمیخونه یا به دلم نمیشیگه اما مادرم یا خواهرم خوششون میاد. اما وقتی ملاک هاشون رو میبینم از ازدواج میترسم... میترسم این رو انتخاب کنم بعدش اونی که خوشش میومد ازم ( منم ازش خوشم میاد) بگه چرا یه سال برام صبر نکردی ( آخه خیلی ساله که مادرش منو براش انتخاب کرده، فقط نشون نشدیم)
و میترسم یکی از اون مجازی ها رو انتخاب کنم ولی اصلا اونجوری که واسطه میگه نباشه چون دیدم بین خواستگارها چندتا دروغ گفتن ( مثلا طرف سنش ۴۰ بوده گفته ۳۵. یا طرف فرهنگی بوده ولی بد اخلاق یا طرف خیلی پول داشته ولی حاضر نبوده کار کنه و شغلی داشته باشه.)
توی تاپیک های قبلیم گفتم مادرم شدیدا سختگیره و اجازی صبحت یا دوستی قبل ازدواج رو نمیده و اجازه ی بیرون رفتن از خونه هم همینطور.
من چیکار کنم؟ قبلا اینجوری بین چند تا انتخاب سردرگم نبودم.