2789
عنوان

مادرشوهرم

448 بازدید | 12 پست

این هفته دوشب خودش اومده خونمون دوشبم مارو دعوت کرده خونشون ینی هرهفته اینکارومیکنه اصلا حسش نیس امشب برم خونشون فاصلمونم زیادنیس یه خیابون فاصلمونه

برای سلامتی عزیزانم لطفا یه صلوات بفرستی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چه ربطی به سن داره

اگر مسن هست برید. مادر منم مسن وتنهاس و واقعا این تنهایی اذیتش میکنه. ماهم تقسیم کردیم در هفته دوشب میریم. وقتی سنشون زیاده از تنها بودن وحشت دارن.ولو اینکه بروی خودشون نیارن

سلام😊 
اگر مسن هست برید. مادر منم مسن وتنهاس و واقعا این تنهایی اذیتش میکنه. ماهم تقسیم کردیم در هفته دوشب ...

این حرف رو قبول دارم اما اگه سنشون هم پایینه باید رفت چون پدر و مادر انتظار دارن  هر دو طرف

اگر مسن هست برید. مادر منم مسن وتنهاس و واقعا این تنهایی اذیتش میکنه. ماهم تقسیم کردیم در هفته دوشب ...

الهی واسه مادرم بمیرم

مامان منم شهرستانه تنهاست

من و یه داداشم خیلی دوریم ازش ۶ ماه یبار می تونیم بریم

یه داداشم طبقه بالاییشه،نه داداشم نه زن داداشم بهش سر نمی زنه

این حرف رو قبول دارم اما اگه سنشون هم پایینه باید رفت چون پدر و مادر انتظار دارن  هر دو طرف

بله عزیزم اونکه حتما. اما میشه توی سنهای جوون تر یه مقدار تعدیل کرد اما با احترام و حرمت زیاد

سلام😊 
الهی واسه مادرم بمیرم مامان منم شهرستانه تنهاست من و یه داداشم خیلی دوریم ازش ۶ ماه یبار می تونیم ...

الهی عزیییزم. انشالله دعاهای شما از راه دور پشت و پناه مادرتون باشه.چه بسا همون دل نگرون شما و دعاهاتون بیشتر از نزدیک بودن ماها برای مادرتون کارساز باشه

سلام😊