2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم اگه لکه بینی یا خون ریزی نداری طبیعیه این دردا به خاطر انقباضات رحم وبزرگ شدنش هست  منم زیاد داشتم با بالا رفتن هفته های بارداری قطع یا کم میشن سعی کن استراحت کنی و استرس نداشته باشی اصلا 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

تو هفته پنج طبیعی هست دیگ.اگه لک بینی داری خطرناکه.اگه نداری استراحت کن و حتما دکتر برو بهت شیاف بده.بعدش اون بچه هنوز قلبش تشکیل نشده اینقد استرس داری واسه بعدش میخای جیکار کنی.بسپارش به خدا.خدا خودش داده و خودشم‌ نگهش میداره برات.استرس برای اون بچه و تشکیلش سم هست و روش خیلی تاثیر میزاره

تو هفته پنج طبیعی هست دیگ.اگه لک بینی داری خطرناکه.اگه نداری استراحت کن و حتما دکتر برو بهت شیاف بده ...

اخه بجوری درذ میکیره که جونمو در میاره.باورت میشه یوقتایی میگم نکنه حاملگی نیس

ت و یچیز دیگس اشتباه نشخیص دادن😐😐خب چرااینقد درد

عزیزم اگه لکه بینی یا خون ریزی نداری طبیعیه این دردا به خاطر انقباضات رحم وبزرگ شدنش هست  منم ز ...

کطمئنییی طبیغیه؟خیلی درد میکیره ها خیلی.مثلا ده دیقه درد شدیذه که از خاب بیدارم میکنه

عزیزم آروم باش و به خودت استرس نده

چک کن ببین لکه بینی سوزش و خارش یا خونریزی نداری؟ 

چندتا دلیل داره که بهت میگم

اول اینکه رحم داره بزرگ تر میشه تا توش یه معجزه اتفاق بیافته

دوم خیلی مراقب خودت نبودی و عفونت یه کوچولو بیش از حد پیشروی کرده

سوم کارای خونه رو بدون استراحت هر نیم ساعت کار یه ربع استراحت انجام دادی و به شکمت و هسته پرتقال کوچولو فشار آووردی

چهارم استرس هیجان و عصبانیت زیاد داشتی که خیلی رو کوچولو تاثیر گذاشته و حست و درک کرده و میخواد اعلام وجود کنه بگه مامانی من اینجام

اصلا نترس نفس عمیق بکش و دردت که شروع شد دراز بکش و هی مدل خوابت و تغییر بده تا آروم بگیره

تحت هیچ عنوانی هم خود درمانی نکن و مسکن نخور مگر تجویز دکترت