تا چند سال قابل استفاده هست. ولی هر ماه که میخوای استفاده کنی باید بجوشونی و بعد از پایان یک هفته استفاده دوباره بجوشونی. من که بچه دارم واقعا وقت این کار رو ندارم. ببخشید اینو میگم ولی یک هفته پشت سر هم استفاده کردم اصلا خوب نبود احساس میکنم موقتا باعث گشادی واژن شد و یکی دو ماه طول کشید به حالت عادی برگردم. برای مداوم استفاده کردن اصلا نمیپسندم. ولی دور ننداختم نگه داشتم مثلا برای استخر عالیه به هیچ وجهی آب نفوذ نمیکنه و نشتی خون نداره اگر درست استفاده بشه
تا چند سال قابل استفاده هست. ولی هر ماه که میخوای استفاده کنی باید بجوشونی و بعد از پایان یک هفته اس ...
ممنون که نظرتو گفتی دوست عزیز بله ظاهرا برای دائما استفاده کردن مناسب نیس ولی رضایت زیادی داشته راستش من بدم میاد یچیزی فرو کنم داخلی حتی از اپلیکاتور برای استفاده پماد بدم میاد نمیدونم میتونم اینو تحمل کنم یا نه
ممنون که نظرتو گفتی دوست عزیز بله ظاهرا برای دائما استفاده کردن مناسب نیس ولی رضایت زیادی داشته راست ...
خواهش میکنم عزیزم. استفاده کردن ازش سخته یعنی درآوردن و گذاشتنش حس خوبی نداره ولی وقتی داخل هست و درست جاساز شده باشه حس نمیشه حتی باشگاه و پیاده روی هم میتونی بری به راحتی